αστυνομία2
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Κατέθεσε μήνυση ο πατέρας του δολοφονημένου βρέφους

Ο πατέρας του 6,5 μηνών μωρού που δολοφονήθηκε από τη μητέρα του στη Βέροια κατέθεσε μήνυση κατά της 37χρονης αλλά και κατά της οικογένειάς της.

Η μήνυση

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο πατέρας του 6,5 μηνών μωρού κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του μηνύσεις κατά πολλών προσώπων. Εκτός από την 37χρονη μήνυσε τους γονείς της, για τους οποίους υποστηρίζει πως ενώ γνώριζαν την κατάστασή της και πως είχε διαταραγμένη ψυχικά υγεία, δεν είχαν λάβει μέτρα και δεν είχαν κάνει τίποτα για το γεγονός.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος δεν ζούσε στο ίδιο σπίτι μαζί της, καθώς όπως υποστήριξε έφυγε γιατί φοβόταν πως η 37χρονη θα του έκανε κακό και πως μπορεί να τον σκότωνε στον ύπνο του. Υπενθυμίζεται ότι σήμερα η 37χρονη που κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τo μωρό της, μετά την απολογία της στον ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέα.

Σε βάρος της είχε ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη
Καμπανάκι εκπαιδευτικών για κενά στα σχολεία: Υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά;
Έντονες αντιδράσεις για την κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών με υπερωριακή εργασία αντί για μόνιμες και έγκαιρες προσλήψεις
Καμπανάκι εκπαιδευτικών για κενά στα σχολεία: Υπερωρίες για να καλυφθούν τα κενά;
Ζωή Κωνσταντοπούλου
Κωνσταντοπούλου: «Δεν είναι πολιτική μου αντίπαλος η Καρυστιανού» (Video)
«Αισθάνομαι ότι υπάρχει πίεση από το σύστημα, πρώτον να διαλύσουν τους συγγενείς και να τους κάνουν δέκα στρατόπεδα»
Κωνσταντοπούλου: «Δεν είναι πολιτική μου αντίπαλος η Καρυστιανού» (Video)