ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε άσχημη κατάσταση και τα τρία αδέρφια

Τα τρία αδέλφια του 4χρονου από τα Μέγαρα, που χθες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πατριό του, νοσηλεύονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Υπενθυμίζεται ότι ο 4χρονος είναι σε κώμα στη ΜΕΘ, ενώ ένα από τα αδέρφια μεταφέρθηκε με σπασμένο χέρι και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Συχνή η κακοποίηση

Ο άγριος ξυλοδαρμός χθες του 4χρονου αποκάλυψε τη κόλαση που ζούσαν τα τέσσερα παιδιά στο σπίτι του στο Βλυχό Μεγάρων από τον σύντροφο της μητέρας τους.

Όπως κατήγγειλε και η ίδια 29χρονη μητέρα, ο 25χρονος σύντροφός της έδερνε τα παιδιά και τα χτυπούσε με ό,τι έβρισκε μπροστά του.

Σοκάρει μάλιστα και η καταγγελία ότι ο 25χρονος πριν λίγους μήνες είχε ρίξει με το πρόσωπο το 4χρονο αγοράκι μέσα σε μια κατσαρόλα με βραστό νερό με συνέπεια να υποστεί σοβαρά εγκαύματα και να νοσηλευτεί και πάλι στο νοσοκομείο.

Εισαγγελική παρέμβαση

Τα υπόλοιπα δύο παιδιά βρίσκονται κι εκείνα στο ορθοπεδικό τμήμα του νοσοκομείου, ενώ αναμένεται να διενεργηθούν περαιτέρω εξετάσεις και από παιδοψυχολόγους.

Για την υπόθεση διενεργείται έρευνα από την Αστυνομία ενώ παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση από την εισαγγελία και για τα τρία αδέρφια του 4χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

peripoliko astinomia perama
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.
Προσήχθη ο 20χρονος για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛΑΣ στον Άγιο Δημήτριο
Άγιος Δημήτριος: Προσαγωγή 20χρονου για τη δολοφονία του γιου του Ταξιάρχου της ΕΛ.ΑΣ.