Mεγάλη ταλαιπωρία και αγωνία βίωσαν οι επιβάτες ενός αεροσκάφους της Olympic Air, το οποίο απογειώθηκε χθες το απόγευμα (09/01) από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με προορισμό το αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου.
Το αεροπλάνο προσπάθησε να προσεγγίσει το αεροδρόμιο του νησιού, αλλά οι άνεμοι 8 έως 9 μποφόρ δεν επέτρεπαν στον κυβερνήτη να το προσγειώσει με ασφάλεια, σύμφωνα με πληροφορίες από το gegonotanews.
Έτσι, μετά από αρκετούς κύκλους πάνω από το νησί, το αεροσκάφος επέστρεψε στην Αθήνα και προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 18:00 περίπου. Οι επιβάτες είχαν επιβιβαστεί στις 15:20 από την Αθήνα και μετά την περιπέτεια που έζησαν στους αιθέρες, επέστρεψαν πίσω λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ