odigos
Οδηγός λεωφορείου λύνει σταυρόλεξο ενώ οδηγεί - Γεμάτο από μαθητές και σπουδαστές το δρομολόγιο

Άκρως προκλητικές εικόνες από αστικό λεωφορείο στην Αθήνα, έρχονται στη δημοσιότητα. Οδηγός λεωφορείου του ΟΑΣΑ λύνει ανενόχλητος σταυρόλεξο, ενώ βρίσκεται στο τιμόνι, με επιβάτες μέσα στο όχημα.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA, κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου, μόλις αντιλήφθηκε το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Ο οδηγός του λεωφορείου της γραμμής 523 φαίνεται κάποια στιγμή να μην κρατάει καν για κάποια δευτερόλεπτα το τιμόνι, ενώ μάλιστα, πατάει και το γκάζι χωρίς καν να κοιτάει τον δρόμο. Και όλα αυτά, τη στιγμή που μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν επιβάτες.

Γεμάτο από μαθητές και σπουδαστές το δρομολόγιο

Στο επόμενο καρέ φαίνεται να κρεμάει το στυλό, να κλείνει το σταυρόλεξο, το οποίο και αφήνει δίπλα στο παράθυρο και να συνεχίζει τη διαδρομή. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δρομολόγιο του 523 περνάει έξω από σχολεία αλλά και το ΙΕΚ της Κηφισιάς. Τις καθημερινές γεμίζει από μαθητές και σπουδαστές.

Την ίδια στιγμή, έκπληκτοι δηλώνουν στο Mega οι συνάδελφοι του οδηγού, οι οποίοι και χαρακτηρίζουν πρωτοφανή τα όσα έγιναν στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Ωστόσο, οι εικόνες αυτές πλαισιώνουν μία σειρά από άλλες, στο πρόσφατο παρελθόν, κατά τις οποίες έχουν καταγραφεί ανάλογες, ανεπίτρεπτες συμπεριφορές.

Τα λάθη ορισμένων από τους οδηγούς, έρχεται να προστεθεί και η τραγική κατάσταση της πλειοψηφίας των λεωφορείων τα οποία έχουν καταγράψει εκατομμύρια χιλιόμετρα ενώ υπάρχουν βλάβες που τα σέρβις δεν μπορούν πλέον να λύσουν. Έρευνα είναι σε εξέλιξη από τον ΟΑΣΑ για το περιστατικό στην Κηφισιά, ενώ οι εικόνες κυκλοφορούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μέλος του ΔΣ του Συνδικάτου εργαζομένων του ΟΑΣΑ, μιλώντας στο MEGA, φάνηκε επιφυλακτικός ως προς τις εικόνες που δείχνει το βίντεο, υποστηρίζοντας ότι ενδεχομένως ο οδηγός να σημειώνει κάτι σε σημειωματάριο και όχι να λύνει σταυρόλεξο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pasok
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»
«Καταδικάζουμε με τον πιο απόλυτο τρόπο τα φαινόμενα βίας»
ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για εγκλωβισμό πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών: «Πλήγμα για το δημόσιο πανεπιστήμιο»