τροχαιο
«Ο άνθρωπος έριξε δεξιά το λεωφορείο για να μην έχουμε μετωπική σύγκρουση»

Η επιβάτισσα Σταυρούλα Ηλιοπούλου, μίλησε στο Open για όλα όσα διαδραματίστηκαν στο τουριστικό λεωφορείο στη Βουλγαρία, το οποίο συγκρούστηκε με φορτηγό.

«Είμαστε όλοι χτυπημένοι, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο. Εγώ πήδηξα από το λεωφορείο και χτύπησα και στο πόδι και στο πρόσωπο από θραύσματα του λεωφορείου» ανέφερε, εξηγώντας ότι είχε προηγηθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ένα άλλο περιστατικό, όπου το προηγούμενο λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν οι Έλληνες τουρίστες ενεπλάκη σε καραμπόλα στη Ρουμανία, και για το λόγο αυτό χρειάστηκε να αλλάξουν λεωφορείο.

«Όπως προχωράμε και βγαίνουμε από τη Ρουμανία προς Βουλγαρία, δεν ξέρω εκείνη την ώρα τι έχει γίνει, γιατί είμαι στη μέση, ξαφνικά φεύγουμε και πέφτουμε σε αυτό το χαντάκι, που άγιο είχαμε, γιατί στα 2-3 μέτρα πιο πριν το βάθος ήταν πάρα πολύ μεγάλο. Σπάνε τα τζάμια κατεβαίνοντας όλο αυτόν τον δρόμο και βρισκόμαστε σε κάτι δέντρα. Εκείνη την ώρα ήμασταν σε μια κατάσταση όπου δεν ξέραμε αν το πούλμαν θα κρατήσει ή θα κάνει κι άλλες τούμπες, θα χάσει τον έλεγχο, ή θα πάρουμε φωτιά.

Επικράτησε πανικός, παιδιά, μεγάλοι άνθρωποι. Είχαν ήδη σπάσει τα τζάμια, οπότε πάρα πολύ γρήγορα, όλοι μας με αίματα, λέμε ότι πρέπει κάπου να πηδήξουμε και να αρχίσουμε να απεγκλωβίζουμε. Πηδάω δεύτερη, τρίτη, δε θυμάμαι. Αρχίζουμε να απεγκλωβίζουμε κόσμο, αλλά ευτυχώς ανοίγει η μεσαία πόρτα και αρχίζουμε και βγάζουμε τον κόσμο. Μετά καταλάβαμε ότι ήταν σύγκρουση με ένα άλλο όχημα. Ο άνθρωπος έριξε δεξιά το λεωφορείο για να μην έχουμε μετωπική σύγκρουση», αφηγήθηκε.

Πρόσθεσε ότι οι επιβαίνοντες είναι χτυπημένοι αλλά καλά στην υγεία τους, και μόνο η ξεναγός είναι στο νοσοκομείο και σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο, ενώ μία άλλη γυναίκα χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα