Τραγικές είναι οι εξελίξεις στο σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε ξημερώματα Χριστούγεννα στο Πέραμα με δύο νεαρά άτομα τραυματίες.
Συγκεκριμένα, ένα ΙΧ αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 28χρονος, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες. Στο όχημα επέβαινε ακόμη μία νεαρή κοπέλα, 22 ετών.
Για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, ενώ και οι δύο έφεραν πολύ σοβαρά τραύματα στα κάτω άκρα και διακομίστηκαν άμεσα στο Αττικό νοσοκομείο.
Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία η συνοδηγός έχασε τα δύο της πόδια, ενώ ο οδηγός έχασε το ένα πόδι και οι γιατροί καταβάλλουν προσπάθειες για να σώσουν το δεύτερο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ