Άγρια καταδίωξη τα ξημερώματα στην Αθηνών – Κορίνθου: Νεκρός αστυνομικός
Νεκρός ένας 29χρονος αστυνομικός μετά από καταδίωξη στην Αθηνών – Κορίνθου

Στα τραύματά του κατέληξε ένας από τους δύο αστυνομικούς που μεταφέρθηκαν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τραυματισμένοι μετά από κινηματογραφική καταδίωξη.

Ο 29χρονος ένστολος έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο δυστύχημα, με εμπλοκή περιπολικού της ΕΛ.ΑΣ., που σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της λίμνης Κουμουνδούρου στον Ασπρόπυργο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, κατά τις 04:00 τα ξημερώματα, το κέντρο της Άμεσης Δράσης έλαβε κλήση για απόπειρα κλοπής οχήματος από την περιοχή της Νίκαιας. Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις και διαπίστωσαν ότι στο περιστατικό εμπλέκονται δύο ΙΧ αυτοκίνητα, ένα εκ των οποίων διέφυγε αμέσως, ενώ το δεύτερο έμεινε λίγο πιο πίσω.

Το αποτέλεσμα ήταν να ξεκινήσει καταδίωξη με περιπολικά και μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., η οποία κατέληξε στην εθνική οδό. Φτάνοντας στο ύψος του Ασπρόπυργου και συγκεκριμένα κοντά στη λίμνη Κουμουνδούρου, ο οδηγός του «υπόπτου» οχήματος πραγματοποίησε έναν επικίνδυνο ελιγμό, με αποτέλεσμα ένα περιπολικό να φρενάρει απότομα, ο οδηγός της μοτοσικλέτας να μην προλάβει να κάνει το ίδιο και να προσκρούσει πάνω του.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν οι δύο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο ένας σοβαρά και να μεταφερθούν στο «Θριάσιο» νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγη ώρα αργότερα ο ένας από αυτούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει καταφέρει να συλλάβει ένα άτομο.

Σημειώνεται ότι για αρκετή ώρα έμεινε κλειστό τμήμα της Εθνικής Οδού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκαβ 5
Φθιώτιδα: «Είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά» - Τι είπε ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου
Τι υποστήριξε ο πατέρας του παιδιού
Φθιώτιδα: «Είπαν ότι ευθύνη έχουν ο παππούς και η γιαγιά» - Τι είπε ο πατέρας του 6χρονου που καταπλακώθηκε από πόρτα σχολείου