Σε εξέλιξη βρίσκεται η κακοκαιρία που «χτυπάει» πολλές περιοχές της χώρας τις τελευταίες ώρες.
Ως αποτέλεσμα, αρκετά είναι τα πλοία που δεν θα πραγματοποιήσουν τα δρομολόγιά τους, καθώς σύμφωνα με την ΕΜΥ, οι άνεμοι πνέουν βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο φτάνουν τοπικά τα 9 μποφόρ.
Δρομολόγια που δεν πραγματοποιούνται
Όπως έγινε γνωστό από το Λιμενικό Σώμα Ελληνική Ακτοφυλακή, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων από Λαύριο για Κέα ενώ κλειστή είναι η πορθμειακή γραμμή Αρκίτσα-Αιδηψός.
Από τον Βόλο θα εκτελεστεί μόνο ένα δρομολόγιο και θα φθάσει μέχρι τη Σκιάθο. Κλειστές είναι επίσης οι γραμμές Καβάλα-Πρίνου Θάσου και Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη. Στη γραμμή Κεραμωτή- Λιμένα Θάσου τα δρομολόγια των πλοίων εκτελούνται μόνο με κλειστού τύπου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις των δρομολογίων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ