έκρηξη Πειραιάς
Ένας άστεγος ο οποίος την ώρα της έκρηξης βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε τα ξημερώματα Τετάρτης, περίπου στις 01:30, σε κατάστημα εμπορίας υποδημάτων στο κέντρο του Πειραιά, στην οδό Φίλωνος. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άγνωστοι δράστες χωρίς να γίνουν αντιληπτοί τοποθέτησαν στην είσοδο του καταστήματος τον εκρηκτικό μηχανισμό και τραπήκαν σε φυγή.

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν το σημείο στο οποίο μετέβη και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών το οποίο κατόπιν ελέγχους εντόπισε βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινίου με κοινό πυροκροτητή και μεγάλη ποσότητα εκρηκτική ύλης. 

Ένας άστεγος ο οποίος την ώρα της έκρηξης βρισκόταν πολύ κοντά στο σημείο ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.

Πάνω από το κατάστημα στο οποίο τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός στεγάζονται γραφεία ναυτιλιακών εταιρειών και δικηγορικά γραφεία.

Από την ισχυρότατη έκρηξη προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές και σε διπλανό κατάστημα αλλά και σε παρακείμενα κτίρια σε ακτίνα περίπου 300 μέτρων.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΟΦ: Ανακαλείται παρτίδα του δημοφιλούς αντιβιοτικού Fucidin – Τι επικίνδυνο βρέθηκε στα χάπια

Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

samaras
Αντώνης Σαμαράς: «Αλαζόνας και πολιτικά θρασύς ο Μητσοτάκης – Η ΝΔ έχει υποστεί μετάλλαξη»
«Η Νέα Δημοκρατία έχει υποστεί μετάλλαξη – παραγγέλνεις ΝΔ και σου έρχεται στο πιάτο Ποτάμι, Σημιτικό ΠΑΣΟΚ και… ολίγη από ΝΔ»
Αντώνης Σαμαράς: «Αλαζόνας και πολιτικά θρασύς ο Μητσοτάκης – Η ΝΔ έχει υποστεί μετάλλαξη»
elmepa eidiki agwgi
Σταθερά στην κορυφή: Σε ανοδική πορεία στην Κρήτη το Τμήμα ΔΕΤ του ΕΛΜΕΠΑ
Στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του ΕΛΜΕΠΑ, σύμφωνα με τα φετινά αποτελέσματα των πανελληνίων εξετάσεων, πέτυχαν 134 φοιτητές...
Σταθερά στην κορυφή: Σε ανοδική πορεία στην Κρήτη το Τμήμα ΔΕΤ του ΕΛΜΕΠΑ
apoliseis.jpg
«Εκδικητική απόλυση» εκπαιδευτικού από μεγάλο φροντιστηριακό οργανισμό
Σωματεία: “Απειλείσαι αν απεργήσεις, απολύεσαι αν συνδικαλίζεσαι” – Ζητούν να παρθούν πίσω οι απολύσεις εκπαιδευτικών
«Εκδικητική απόλυση» εκπαιδευτικού από μεγάλο φροντιστηριακό οργανισμό