nosokomeio meth
Alexandros Michailidis / SOOC
Νέα στοιχεία για τον αστυνομικό που χτυπήθηκε από φωτοβολίδα - Τι λέει ο πατέρας του

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση βρίσκεται ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε βαριά στα επεισόδια στου Ρέντη όταν ναυτική φωτοβολίδα έπληξε τον μηρό του.

Ο αστυνομικός δίνει τη μεγαλύτερη μάχη του στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νίκαιας ενώ την ίδια ώρα ο 18χρονος που ομολόγησε ότι εκείνος πέταξε τη φωτοβολίδα οδηγείται σήμερα στον ανακριτή.

Για τη μάχη που δίνουν οι γιατροί για να σώσουν τον άτυχο 31χρονο μίλησε στο MEGA ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου από την πρώτη στιγμή, παρότι δεν εφημέρευε, κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους για να τον σώσουν. Το έχουν πάρει προσωπικά απέναντι στην τυφλή οπαδική βία. Πολλές φορές μας έχουν μεταφέρει στα νοσοκομεία νεκρούς και τραυματίες από τυφλή οπαδική βία, πάντα ακούμε ότι θα πάρουν μέτρα και τελικά, ας μου επιτραπεί αυτή η έκφραση, αυτά τα τσογλάνια επικρατούν και μολύνουν τον αθλητισμό», είπε ο κ. Γιαννάκος.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ αποκάλυψε ότι συνομίλησε με τον πατέρα του 31χρονου αστυνομικού, ο οποίος τού είπε πως «είναι άδικο να χαθεί το παιδί μου, το παλικάρι μου» και ζήτησε από το νοσηλευτικό προσωπικό να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να τον κρατήσουν στη ζωή.

«Μίλησα και με τους συναδέλφους του, ευχηθήκαμε περαστικά και με τον πατέρα του παιδιού τού ευχηθήκαμε περαστικά στον γιο του. Τον διαβεβαιώσαμε ότι εμείς κάνουμε , ότι περνάει από το χέρι μας για το παιδί και αυτό που ήταν συγκινητικό, που ζήτησε ο πατέρας του ήταν να κάνουμε περισσότερα από αυτά που είναι δυνατόν να σωθεί το παιδί γιατί είναι άδικο εκεί που βρίσκεται», σημείωσε ο Μιχάλη Γιαννακός.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φαίνεται ότι η μεγάλη αιμορραγία έχει περιοριστεί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

odontiatros.jpg
Αυτή η νόσος απειλεί όσους αμελούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
«Οι μεταβολές στο μικροβίωμα της στοματικής κοιλότητας μπορούν να προκαλέσουν συστηματική φλεγμονή και να αυξήσουν έμμεσα τον κίνδυνο νόσου»
Αυτή η νόσος απειλεί όσους αμελούν να βουρτσίζουν τα δόντια τους
Μητσοτάκης ΔΕΘ
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση
Τι σημείωσε για την εκπαίδευση ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο μήνυμά του μέσα από από την καθιερωμένη κυριακάτικη ανασκόπηση.
Η ανασκόπηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: Τι σημειώνει για την εκπαίδευση