Για το σενάριο τιμωρίας των ομάδων από τα μέτρα που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση αύριο, Δευτέρα, για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας τοποθετήθηκε μέσω Instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς φαίνεται πώς εξετάζεται η διεξαγωγή όλων των αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών.
«Εμείς σαν Παναθηναϊκός έχουμε φτιάξει στο ΟΑΚΑ μια οικογενειακή ατμόσφαιρα που τη ζηλεύει όλη η Ευρώπη και έρχονται παιδάκια και περνάνε ωραία. Όλοι ανεξαιρέτως σέβονται την προσπάθεια και έτσι έχουμε συνύπαρξη οργανωμένων και απλών φιλάθλων σε περιβάλλον γιορτινό.
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να εναρμονιστούμε με μέτρα που θα τιμωρήσουν εμάς για καμώματα άλλων», έγραψε σε ανάρτησή του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έρχεται «βαρύς» καύσωνας στην Αττική: Πάνω από 42°C τις επόμενες ημέρες
750 ευρώ σε 170.000 πολίτες - Πάρτε τα με μια μόνο αίτηση και όλα εξα αποστάσεως μέσω golearn
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 2/76
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ