Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος σε τροχαίο στα Ιωάννινα, το μεσημέρι του Σαββάτου.
Ήταν λίγο πριν τις 15.00 όταν οδηγός ΙΧΕ οχήματος που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Λογγάδων Αμφιθέας , σε κοντινή απόσταση από τη Μονή Ντουραχάνης ,υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εξετράπη της πορείας του και έπεσε με σφοδρότητα πάνω σε δέντρο λίγα μόλις μέτρα από τη λίμνη Παμβώτιδα.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ , κλιμάκιο της Τροχαίας και 2 οχήματα της ΠΥ για την επιχείρηση απεγκλωβισμού του 21χρονου οδηγού, όπως αναφέρει το epirus-tv-news.gr.
Ο νεαρός οδηγός δυστυχώς ανασύρθηκε νεκρός από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ