Εκατοντάδες προσαγωγές μετά από επεισόδια στου Ρέντη
INTIME NEWS/ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Ρέντη: Πάνω από 400 προσαγωγές για τα επεισόδια - Ανήλικοι ανάμεσα στους προσαχθέντες

Σε πάνω από 400 προσαγωγές προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Πέμπτης για τα επεισόδια στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, στο Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τις πρώτες πρωινές ώρες, γονείς και συγγενείς έχουν μαζευτεί έξω από το Μεταγωγών, εκφράζονται την ανησυχία τους για τα παιδιά τους που έχουν προσαχθεί.

Οι αστυνομικές αρχές αναζητούν δείγματα πυρίτιδας από τα δάχτυλα των προσαχθέντων, ώστε να ταυτοποιήσουν τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης με φωτοβολίδα κατά αστυνομικού.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκονται και ανήλικοι, ενώ όλες οι διαδικασίες γίνονται παρουσία εισαγγελέα.

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν σε αυτή την απόφαση, όταν διαπίστωσαν πως τα 150 άτομα που τους επιτέθηκαν είχαν βγει από το γήπεδο και μετά μπήκαν ξανά μέσα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σημαίες των ΗΠΑ και του Ιράν και στη μέση φωτιά
Σχέδιο Τραμπ για το Ιράν αποκαλύπτει το Reuters – Πλήγματα σε ηγεσία και δυνάμεις ασφαλείας
«Θα χτυπήσει αξιωματούχους – Στόχος η αλλαγή καθεστώτος»: Τι αποκαλύπτει το Reuters για το σχέδιο Τραμπ απέναντι στο Ιράν
Σχέδιο Τραμπ για το Ιράν αποκαλύπτει το Reuters – Πλήγματα σε ηγεσία και δυνάμεις ασφαλείας
φοιτητές
«Σήμα κινδύνου» για τις Φιλοσοφικές Σχολές: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν «υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών»
Σφοδρή αντίδραση της Πανελλήνιας Ένωσης Φιλολόγων για τις διαγραφές φοιτητών των Φιλοσοφικών Σχολών
«Σήμα κινδύνου» για τις Φιλοσοφικές Σχολές: Οι φιλόλογοι καταγγέλλουν «υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών»