αστυνομικοι
Όλοι οι προσαχθέντες έχουν μεταφερθεί στην ΓΑΔΑ

Ένταση προκλήθηκε πριν από λίγο, κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, καθώς Κύπριοι φοιτητές είχαν συγκεντρωθεί για να φωνάξουν συνθήματα εναντίον του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στα πλαίσια της επίσκεψής του.

Οι 20 φοιτητές προσήχθησαν και έχουν μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ.

Παράλληλα, δέκα Κούρδοι, πήγαν στην ΛΑΕΔ με πανό για να διαδηλώσουν επίσης εναντίον του Ερντογάν. Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές.

Στο κτίριο της λέσχης αξιωματικών επί της Βασιλίσσης Σοφίας αναμένεται να συναντηθεί ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογο του.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τις 18:00 έχουν απαγορευτεί όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις στα σημεία από τα οποία αναμένεται να περάσει ο Τούρκος πρόεδρος.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αριστοτέλειο-πανεπιστήμιο-θεσσαλονίκη
ΑΠΘ: Οι τρεις μεγάλες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πρυτανικές αρχές
Τι αποκαλύπτει το AU Student Barometer για σπουδές, υποδομές και σύνδεση με την αγορά εργασίας
ΑΠΘ: Οι τρεις μεγάλες προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι πρυτανικές αρχές
Τρεις Ιεράρχες
Τρεις Ιεράρχες: Μήνυμα Διευθυντή Π.Ε. Τρικάλων - «Η Παιδεία ως δύναμη ήθους, γνώσης και κοινωνικής ευθύνης»
Ο Διευθυντής Π.Ε. Τρικάλων τονίζει τον ρόλο της μόρφωσης στη διαμόρφωση υπεύθυνων πολιτών
Τρεις Ιεράρχες: Μήνυμα Διευθυντή Π.Ε. Τρικάλων - «Η Παιδεία ως δύναμη ήθους, γνώσης και κοινωνικής ευθύνης»