Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1732480645681590680 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1732514484382511306 at this time, please check again later.
ΜΑΤ
ΜΑΤ έσπασαν τζαμαρία πολυκατοικίας, επιτέθηκαν σε δημοσιογράφους

Ενταση στους δρόμους των Εξαρχείων, μετά το πέρας της πορείας μνήμης για τη δολοφονία του Αλ. Γρηγορόπουλου. Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν χημικά και κρότου λάμψης και εξαπέλυσαν επίμονο «κυνηγητό» κατά διαδηλωτών, προχωρώντας μάλιστα σε 29 προσαγωγές.

Σημειώνεται ότι πριν καν ξεκινήσει η πορεία, έγιναν 67 «προληπτικές προσαγωγές» από τους αστυνομικούς, η παρουσία των οποίων ήταν έντονη και ισχυρή.

Οργή, ερωτήματα και αν μη τι άλλο έντονο προβληματισμό για τις τακτικές της ελληνικής Αστυνομίας, και τελικά τον απώτερο σκοπό της δημιουργεί το πλήθος των βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο με επιθέσεις ανδρών των ΜΑΤ σε πολυκατοικίες που έχουν καταφύγει διαδηλωτές, αναζητώντας προστασία από τα χημικά στη χρήση των οποίων δεν ήταν ούτε αυτή τη φορά φειδωλοί οι υπεύθυνοι για την επιβολή της τάξης.

https://twitter.com/i/status/1732480645681590680

Άνδρες των ΜΑΤ καταγράφονται να χτυπούν με μανία τζαμαρία πολυκατοικίας, την οποία τελικά κάνουν θρύψαλα. Στην πολυκατοικία έχουν προφανώς αναζητήσει καταφύγιο διαδηλωτές, με κάποιους εξ ‘ αυτών να έχουν καλύμμενο το πρόσωπό τους. Βέβαια σε μια πορεία που γίνεται χρήση χημικών η κίνηση να καλύψεις το πρόσωπο, μύτη και στόμα, είναι σχεδόν αντανακλαστική.

Σε κάθε περίπτωση στα βίντεο δεν φαίνεται οι Αστυνομικοί να δέχονται κανενός είδους απειλή από τους εντός της πολυκατοικίας οι οποίοι αντίθετα πολιορκούνται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, χωρίς να έχουν τρόπο διαφυγής.

Επίσης, αστυνομικές δυνάμεις έριξαν χημικά και απώθησαν με τις ασπίδες τους φωτορεπόρτερ μπροστά στο μνημείο του Αλ. Γρηγορόπουλου.

https://twitter.com/i/status/1732514484382511306

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Στην τάξη υποχρεωτικά από 6 έως 17 Ιουλίου 135.000 εκπαιδευτικοί

Από 1η Σεπτεμβρίου τα μαθήματα – Στις 27 Αυγούστου να επιστρέφουν οι εκπαιδευτικοί

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βροχές καταιγίδες ομπρέλα καιρός
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες: «Κόκκινος συναγερμός» από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
Κακοκαιρία «Erminio»: Νέο κύμα ισχυρών καταιγίδων – Προειδοποιήσεις για Αττική και νότια Ελλάδα
Πώς θα εξελιχθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες: «Κόκκινος συναγερμός» από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
γονείς εκπαιδευτικοί
Καβάλα: Αναφορά σε ανάρμοστες και αντίθετες προς το νόμο συμπεριφορές γονέων
Το μήνυμα είναι σαφές και ηχηρό: κανένας εκπαιδευτικός δεν είναι μόνος απέναντι σε προσβλητικές και μειωτικές συμπεριφορές.
Καβάλα: Αναφορά σε ανάρμοστες και αντίθετες προς το νόμο συμπεριφορές γονέων
kataigides.jpg
Δύσκολη νύχτα από την κακοκαιρία Erminio: Ένας νεκρός, σοβαρά προβλήματα στην Αττική και πλημμύρες σε πολλές περιοχές
Ισχυρές βροχές, θυελλώδεις άνεμοι και αφρικανική σκόνη συνθέτουν ένα επικίνδυνο σκηνικό, ενώ οι αρχές παραμένουν σε επιφυλακή για το νέο κύμα...
Δύσκολη νύχτα από την κακοκαιρία Erminio: Ένας νεκρός, σοβαρά προβλήματα στην Αττική και πλημμύρες σε πολλές περιοχές