alexisgrigoropoulos
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τετάρτη (06/12) - Σε ετοιμότητα ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ

Αυστηρά είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Αστυνομία την Τετάρτη (06/12) ενόψει της επετείου για τα 15 χρόνια από την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Ως προς την επέτειο Γρηγορόπουλου για την οποία είναι προγραμματισμένα συλλαλητήρια το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου τα μέτρα όμοια με αυτά της επετείου του Πολυτεχνείου με κάπως μικρότερο αριθμό αστυνομικών δηλαδή περίπου 4.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας που θα επιφορτιστούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ θα δίνονται εικόνες σε πραγματικό χρόνο από ελικόπτερο και drone της Αστυνομίας, σε ετοιμότητα θα βρίσκονται τα υδροβόλα οχήματα «Αίαντες» ενώ δυνάμεις ΜΑΤ και Ομάδες ΔΡΑΣΗ θα αναπτυχθούν και σε σημεία γύρω από τα Εξάρχεια.

Αυστηρά μέτρα λαμβάνονται από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις άλλων νομών της χώρας καθώς ανάλογα συλλαλητήρια είναι προγραμματισμένα σε διάφορες πόλεις.

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω των συγκεντρώσεων που έχουν εξαγγελθεί, θα πραγματοποιηθούν κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε διάφορους οδικούς άξονες του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σοκ με ψωμί του τοστ: Βρέθηκε επικίνδυνο βακτήριο – Ανάκληση σε χιλιάδες συσκευασίες!

Kαμπανάκι από την EFSA για τα δύο πιο τοξικά τρόφιμα της αγοράς στην Ευρώπη

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 9/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Κυριάκος Μητσοτάκης
Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φτάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική (Live)
Βουλή – Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φθάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική (Live)
Μητσοτάκης: Αναστολή αιτήσεων ασύλου για τρεις μήνες για όσους φτάνουν στην Ελλάδα από τη βόρεια Αφρική (Live)
Άτομα με Ειδικές Ανάγκες
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης για 2.500 άτομα με αναπηρία – Επιχορήγηση έως 14.500 ευρώ
Ενισχύεται η ανεξάρτητη διαβίωση – Ποιους αφορά και πώς θα γίνουν οι αιτήσεις για επιδότηση ύψους 14.500 ευρώ
Ξεκινά πρόγραμμα επιδότησης για 2.500 άτομα με αναπηρία – Επιχορήγηση έως 14.500 ευρώ
χανια
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά
Πειθαρχικά σε δασκάλους εν μέσω καλοκαιριού – Αντίδραση από τον ΣΕΠΕ Χανίων
Πειθαρχικά σε νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς εν μέσω καλοκαιριού - Διαμαρτυρία κατά της αξιολόγησης στα Χανιά