Thumbnail
Η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από  σήμερα το απόγευμα

Μίνι κακοκαιρία θα πλήξει την χώρα μας από το απόγευμα της Κυριακής και για ένα 24ωρο, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, προειδοποιώντας για τις περιοχές που θα πλήξουν τα έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από  σήμερα το απόγευμα από τα βόρεια προς τα νότια, όπου θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές, καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από τοπικές χαλαζοπτώσεις, κεραυνούς και θυελλώδεις ανέμους.

Αναλυτικά:

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στην ανατολική και νότια χώρα από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις απογευματινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών, από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ριπαίους ανέμους κατά τη διάρκεια των φαινομένων.

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:
Α. Από αργά το απόγευμα της Κυριακής (03-12-2023) έως και τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου (περιοχή Λήμνου – Σαμοθράκης).

Β. Από τις πρωινές ώρες της Δευτέρας (04-12-2023) μέχρι αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα επηρεάσουν κατά τόπους την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική και νότια Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Στον αέρα» σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό – Αναστάτωση σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς

Έως 210 ευρώ κάθε μήνα για το ενοίκιο: Ποιοι το δικαιούνται;

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ηλικιωμένοι, ζευγάρι
Γυμνάστε τον εγκέφαλο στα 70: Η άσκηση που μειώνει τον κίνδυνο άνοιας
Μελέτη δείχνει ότι η «εκπαίδευση ταχύτητας σκέψης» μετά τα 65 μπορεί να προστατεύσει από γνωστική έκπτωση, αρκεί να γίνεται συστηματικά
Γυμνάστε τον εγκέφαλο στα 70: Η άσκηση που μειώνει τον κίνδυνο άνοιας
Τηλέμαχος Κουντούρης
Γιατί η Πολιτεία δεν υλοποιεί την πρόταση της Ένωσης Διευθυντών για μέγιστο αριθμό 20 μαθητών ανά τμήμα;
Γιατί η Πολιτεία δεν υλοποιεί την ρεαλιστική και εφαρμόσιμη πρόταση της Ένωσης Διευθυντών/ντριών για μέγιστο αριθμό 20 μαθητών/τριών ανά τμήμα στην...
Γιατί η Πολιτεία δεν υλοποιεί την πρόταση της Ένωσης Διευθυντών για μέγιστο αριθμό 20 μαθητών ανά τμήμα;