Κρήτη: Γυναίκες εκδίδονταν δίπλα σε σχολείο – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γυναίκες εκδίδονταν δίπλα σε δημοτικό σχολείο της περιοχής

Πιάτσα έκαναν τρεις νεαρές γυναίκες κοντά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής της Αμμουδάρας του δήμου Μαλεβιζίου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του maleviziotis.gr, οι τρεις γυναίκες ηλικίας 25, 24 και 33 χρόνων είχαν προσαχθεί πολλές φορές στο παρελθόν επειδή εκδίδονταν παράνομα, όμως αυτή τη φορά αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου προχώρησαν στη σύλληψή τους, καθώς είχαν δεχθεί επώνυμη καταγγελία από έναν αυτόπτη μάρτυρα που τις είδε να σταματούν τους διερχόμενους αναζητώντας πελάτες.

Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Εκείνος τις παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου από το οποίο πήραν αναβολή για την Τετάρτη, όμως το δικαστήριο διέταξε να κρατηθούν καθώς δεν δήλωσαν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, η είσοδος του υπουργείου
«Βιομηχανία» πτυχίων-μαϊμού: «Μας παίρνουν τις δουλειές με εξαγορασμένα C2»
Υποψήφιοι στους πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ αγοράζουν μεταπτυχιακά και πιστοποιήσεις γλωσσομάθειας χωρίς να γνωρίζουν «ούτε Buongiorno»
«Βιομηχανία» πτυχίων-μαϊμού: «Μας παίρνουν τις δουλειές με εξαγορασμένα C2»
καθαριστρια σχολειο
Υπουργείο Παιδείας: Αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ στις καθαρίστριες σχολείων
Αφορούν δώρα εορτών, επιδόματα αδείας και διαφορές αποδοχών σε συμμόρφωση με δικαστικές αποφάσεις
Υπουργείο Παιδείας: Αποζημιώσεις χιλιάδων ευρώ στις καθαρίστριες σχολείων