xrisoxoidis
Παύεται η διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου»

Άλλη μία καρατόμηση έρχεται να προστεθεί σήμερα (29/11) στη λίστα από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, καθώς με απόφαση του παύεται από τα καθήκοντά της η Διοικήτρια του νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου».

Υπενθυμίζεται ότι αυτή είναι η τέταρτη καρατόμηση που γίνεται σε επικεφαλής νοσοκομείου από την ημέρα που ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέλαβε καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας.

Οι λόγοι της απομάκρυνσής της δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί.

Μάλιστα, εδώ και μερικές ημέρες το κεντρικό κτίριο Α του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου» παραμένει χωρίς θέρμανση με αποτέλεσμα να «έχουν ξεπαγιάσει το προσωπικό, οι εφημερεύοντες, οι γυναίκες που έχουν βγει από τοκετούς καισαρικές και χειρουργεία, οι ογκολογικοί ασθενείς που περιμένουν για χημειοθεραπείες, προφανώς και τα νεογνά. Αναγκαστικά μεταφέρθηκαν γυναίκες και νεογνά στο Β κτίριο», όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε ξηλώσει τις διοικήσεις των νοσοκομείων «Αγία Όλγα» στην Αθήνα και «Βενιζέλειο» στην Κρήτη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ στο Voucher ΔΥΠΑ: Ανοίγει ξανά αύριο η επιλογή - Που έχει θέσεις

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκλογές για το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: Ποια ονόματα προηγούνται και εκλέγονται στη νέα Κεντρική Επιτροπή
Ολοκληρώθηκε το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με έγκριση θέσεων και αλλαγών – Σε εξέλιξη η ανάδειξη των 271 μελών της ΚΕ με 506 υποψηφίους
ΠΑΣΟΚ: Ποια ονόματα προηγούνται και εκλέγονται στη νέα Κεντρική Επιτροπή
πετραλιάς
Μέλη ΔΕΠ: Δεν αναγνωρίζεται ως προϋπηρεσία ο χρόνος μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών
Καμία διαφοροποίηση μεταξύ ερευνητών και μελών ΔΕΠ, ξεκαθαρίζει ο υφυπουργός Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς
Μέλη ΔΕΠ: Δεν αναγνωρίζεται ως προϋπηρεσία ο χρόνος μεταπτυχιακών και διδακτορικών σπουδών