ΠΑΤΡΑ
Πρόσκρουση πλοίων στο λιμάνι της Πάτρας

Σε ένα δεξαμενόπλοιο και ένα επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο, τα οποία ήταν προσδεδεμένα στο λιμάνι της Πάτρας προσέκρουσε το βράδυ του Σαββάτου, το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο "Hellenic Spirit" κατά την διαδικασία κατάπλου του στο λιμάνι.

Παράλληλα το Hellenic Spirit της ΑΝΕΚ  χτύπησε στον κριπιδότοιχο του λιμανού. Το πλοίο δυσκολευόταν να δέσει, λόγω των θυελλωδών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Το πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Ανγκόνα προς Ηγουμενίτσα και Πάτρα και επέβαιναν σε αυτό 128 επιβάτες, 58 φορτηγά, 39 ΙΧ και 12 τρέιλερ.

Σύμφωνα με το Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή, από το συμβάν προκλήθηκε μικρή υλική ζημιά στο Hellenic Spirit στο οποίο απαγορεύτηκε ο απόπλους.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Δίπλωμα οδήγησης: Ποιοι πρέπει να το παραδώσουν άμεσα

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Συκώτι φούρνου: ζουμερό αποτέλεσμα σε μόλις 10 λεπτά

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pneumonia
Πνευμονία: Προειδοποιητικά σημάδια που χρειάζονται άμεση προσοχή
Υπάρχουν ενδείξεις που δείχνουν ότι η κατάσταση είναι πιο σοβαρή και η έγκαιρη αναγνώρισή τους μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.
Πνευμονία: Προειδοποιητικά σημάδια που χρειάζονται άμεση προσοχή