Στη Χαλκίδα μια γυναίκα αποφάσισε να φύγει από το νοσοκομείο χωρίς εξιτήριο, φορώντας ακόμη τον καθετήρα που της είχαν τοποθετήσει και μην έχοντας λάβει άδεια από κανέναν γιατρό.
Το συμβάν
Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr, λίγο μετά τις 14:00 σήμανε συναγερμός στο προσωπικό του νοσηλευτικού ιδρύματος στη Χαλκίδα καθώς μια ασθενής η οποία νοσηλευόταν, έφυγε από το νοσοκομείο χωρίς να πάρει την απαιτούμενη άδεια από τον επιβλέποντα ιατρό.
Συγκεκριμένα φορώντας ακόμη τον καθετήρα που της είχαν τοποθετήσει, πήγε στον χώρο του πάρκινγκ, επιβιβάστηκε σε όχημα και εν συνεχεία διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 22/8
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ