δικαστήριο
ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ/INTIME NEWS
Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε στον 23χρονο που δολοφόνησε την 17χρονη φίλη του επειδή έβρισε τον Μωάμεθ

Ισόβια κάθειρξη επιβλήθηκε στον 23χρονο, για τη γυναικοκτονία που διέπραξε, με θύμα την 17χρονη φίλη του τον Αύγουστο του 2022 στο Περιστέρι.

Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Το έγκλημα

Η ανήλικη είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο σπίτι της με σημάδια από στραγγαλισμό. Οι υποψίες αμέσως είχαν πέσει στον φίλο της, ο οποίος είχε εξαφανιστεί. Όταν συνελήφθη είχε ομολογήσει το έγκλημα, υποστηρίζοντας ότι θόλωσε επειδή το κορίτσι πάνω σε καυγά είχε βρίσει τον Μωάμεθ.

Οι συγγενείς της κοπέλας μάλιστα ο πατέρας και η αδερφή της όταν αντίκρισαν τον δράστη επιχείρησαν να του επιτεθούν για το ανεπανόρθωτο κακό που έκανε στην οικογένειά τους. «Μη με κοιτάς καθόλου, να σαπίσεις στη φυλακή» του φώναξε ο πατέρας της κοπέλας ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Η απολογία του

Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε ότι με την 17χρονη διατηρούσε σχέση επί 1,5 χρόνο, ήταν αγαπημένο ζευγάρι και εκείνος δεν τη ζήλευε. Αιτία του μοιραίου καυγά ήταν σύμφωνα με τον κατηγορούμενο η απόφασή του να φύγει στην Ιταλία , ενώ εκείνη του ζητούσε να βαπτιστεί Χριστιανός.

«Πήγα να φύγω και άρχισε να πετάει τα ρούχα μου. Της είπα να κάτσει στο κρεβάτι, αυτή άρχισε να με βρίζει και να βρίζει τον Μωάμεθ.

Την έσπρωξα από το κρεβάτι, της λέω «κάτσε εκεί». Συνέχιζε να βρίζει εμένα και τον Μωάμεθ και εκείνη την ώρα νευρίασα. Την έπιασα εκείνη την ώρα από το κεφάλι και της είπα να ζητήσει να συγγνώμη. Εκείνη μου έπιασε το χέρι και μου είπε να την αφήσω. Δεν την άφησα και συνέχισα να της λέω να ζητήσει συγγνώμη. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα την είδα που είχαν κλείσει τα μάτια της. Μετά της έδωσα νερό, της έκανα αέρα.  Ήμουν πάνω στα νεύρα και έφυγα από το σπίτι.»

  • Πρόεδρος: Εσείς εκείνη την ώρα γιατί δεν ενημερώσατε το ΕΚΑΒ να στείλει ασθενοφόρο;
  • Κατηγορούμενος: Αυτό ήταν το μεγαλύτερο λάθος.
  • Πρόεδρος: Σε τι ενέργειες προβήκατε μετά;
  • Κατηγορούμενος: Πήρα τα πράγματά μου και έφυγα από το σπίτι. Πήγα στον αδερφό μου να πάρω λίγα χρήματα και πήγα στο Σταθμό Λαρίσης να πάρω το τρένο για Θεσσαλονίκη.
  • Πρόεδρος: Πότε μάθετε ότι είναι νεκρή η κοπέλα;
  • Κατηγορούμενος: Την άλλη μέρα, από τον πατέρα μου. Έμαθα από το ίντερνετ ότι είναι νεκρή και πήρα τηλέφωνο.  Του είπα ότι έγινε ένα λάθος από εμένα, με ρώτησα τι έγινε, του είπα για την κοπέλα. Νευρίασε, μου έκλεισε το τηλέφωνο. Μετά βρήκα έναν ομοεθνή μου που κάνει δουλειές για μετανάστες και του είπα ότι θέλω να φύγω και να με βοηθήσει. Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από εσάς και την οικογένεια της φίλης μου.  Ξέρω ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι η συγγνώμη, αλλά μόνο αυτό μπορώ να κάνω.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νηπιαγωγεια
Με χρώματα και φωνές υπερασπίζονται οι μαθητές το σχολείο τους – Δυναμική αντίδραση στη συγχώνευση νηπιαγωγείων
Γονείς, εκπαιδευτικοί και παιδιά στην Αγία Παρασκευή στέλνουν μήνυμα για ποιοτική προσχολική αγωγή και ανθρώπινες συνθήκες μάθησης
Με χρώματα και φωνές υπερασπίζονται οι μαθητές το σχολείο τους – Δυναμική αντίδραση στη συγχώνευση νηπιαγωγείων
ΕΦΚΑ
«Λουκέτο» στον ΕΦΚΑ μετά τους πυροβολισμούς – Στο επίκεντρο η ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών
24ωρη κινητοποίηση προκηρύσσουν οι εργαζόμενοι μετά την ένοπλη επίθεση – Ζητούν άμεσα μέτρα προστασίας και ενίσχυση των υπηρεσιών
«Λουκέτο» στον ΕΦΚΑ μετά τους πυροβολισμούς – Στο επίκεντρο η ασφάλεια εργαζομένων και πολιτών
alkool.jpg
Από την εκδρομή… στο νοσοκομείο: Μαθητές σε κατάσταση μέθης μετά από πτήση – Συλλήψεις στο Ηράκλειο
18χρονος φέρεται να προμήθευσε αλκοόλ εν αγνοία των συνοδών – Στο Αυτόφωρο μαθητής και καθηγητής
Από την εκδρομή… στο νοσοκομείο: Μαθητές σε κατάσταση μέθης μετά από πτήση – Συλλήψεις στο Ηράκλειο
pisina pnigike
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο παιδί μετά από πτώση σε πισίνα ξενοδοχείου
Το παιδί υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις – Διασωληνώθηκε και χειρουργείται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο
Κρήτη: Σε κρίσιμη κατάσταση 5χρονο παιδί μετά από πτώση σε πισίνα ξενοδοχείου