drakos_exarxeion
Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο 23χρονος – Είχε καταδικαστεί για απόπειρα βιασμού το 2022

Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. ο «δράκος των Εξαρχείων» που φέρεται να έχει πραγματοποιήσει επιθέσεις σε τρεις γυναίκες αλλά και σε μία 13χρονη.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για άτομο συριακής καταγωγής ηλικίας 23 ετών που είχε καταδικαστεί το 2022 σε φυλάκιση για απόπειρα βιασμού και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023

Ο δράστης φέρεται να αναγνωρίστηκε από το βίντεο της επίθεσης την προηγούμενη Πέμπτη. 

Το βίντεο της επίθεσης 

Ένα νέο βίντεο - ντοκουμέντο, από την τέταρτη επίθεση του «δράκου των Εξαρχείων», ήρθε στο φως της δημοσιότητας το απόγευμα της Δευτέρας 21/11.

Το περιστατικό συνέβη την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, δύο ημέρες πριν από την πρώτη καταγεγραμμένη επίθεση. Η Ελληνική Αστυνομία, μετά την ταυτοποίησή του, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό στα Εξάρχεια, αλλά και την ευρύτερη περιοχή του κέντρου προκειμένου να εντοπίσει τον άνδρα που φαίνεται να επιτέθηκε σε γυναίκες - υποψήφια θύματα με στόχο να τις κακοποιήσει σεξουαλικά.

Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega φαίνεται ο άνδρας - που φοράει την ίδια βερμούδα, όπως είχαν περιγράψει τα θύματά του, αλλά διαφορετικό μπουφάν - να βρίσκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας και να περιφέρεται. Λίγο πιο πέρα διακρίνεται μία γυναίκα.

Στη συνέχεια ο άνδρας φαίνεται να επιτίθεται στη γυναίκα, προσπαθώντας να την ακινητοποιήσει μπροστά στο ασανσέρ. Η γυναίκα, η οποία εργάζεται ως γιατρός σε ιατρείο, αντέδρασε και έβαλε τις φωνές, με έναν άλλο συνάδελφό της γιατρό να ακούει και να σπεύδει για βοήθεια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα