nekros_limni_doksa
Συγκλονίζει ο φίλος του 57χρονου που πέθανε από αναθυμιάσεις στη λίμνη Δόξα - «Σπάσαμε το τζάμι, μύριζε πολύ άσχημα»

Σε τραγωδία κατέληξε η εκδρομή μιας παρέας στην ορεινή Κορινθία, όπου ένας 57χρονος έχασε άναψε καμινέτο στο αυτοκίνητό του για να ζεσταθεί και πέθανε από τις αναθυμιάσεις.

"Πήγαμε Παρασκευή επάνω, κάναμε βόλτα με τις γουρούνες, γυρίσαμε, ψήσαμε, φάγαμε, ήπιαμε ένα κρασάκι και μετά πήγαμε για ύπνο και το πρωί τον βρήκαμε έτσι τον Γιώργο", είπε στο Mega φίλος του άτυχου άνδρα.

"Είχανε πάρει μία σόμπα τα παιδιά, αυτή που είναι με ένα γκαζάκι και τα λοιπά, οι άλλοι δεν τη βάλανε την σόμπα. Ο Γιώργος δεν άναβε σόμπα μάλιστα να σας πω την αλήθεια μου. Πήγε να τη βάλει ίσα για να ‘σπάσει’ μάλλον το κρύο από ό, τι κατάλαβα εγώ, γιατί ήταν με τα ρούχα του κανονικά, δεν είχε γδυθεί για να πέσει για ύπνο. Αυτός πιστεύω την άφησε για 5 λεπτά για να ‘σπάσει’ λίγο το κρύο μέσα και μάλλον λιποθύμησε από τις αναθυμιάσεις", συμπλήρωσε ο φίλος του.

Ο 57χρονος και οι φίλοι του ταξίδευαν συχνά με τα αυτοκίνητα και τις μηχανές τους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου. Μια τέτοια εξόρμηση ήταν και εκείνη της Παρασκευής που κατασκήνωσαν στην παγωμένη λίμνη Δόξα.

"Πήγαμε εκεί να περάσουμε καλά, κάναμε μια βόλτα με τις γουρούνες πάνω στην τρέλα μας. Πήγαμε για να περάσουμε καλά και βασανιστήκαμε. Αυτό έγινε".

Ο φίλος του 57χρονου συγκλονίζει περιγράφοντας το σοκ που υπέστη η παρέα όταν αντίκρισαν νεκρό τον φίλο τους την επόμενη μέρα.

"Το σοκ ήταν μεγάλο. Εγώ σηκώθηκα να φτιάξω έναν καφέ και έρχεται ένας φίλος μου και μου λέει: ‘ο Μπίλιας δεν ξυπνάει’. Και μου λέει: ‘φοβάμαι, κάτι γίνεται’ μου λέει. Κουνήσαμε το αμάξι δε σηκωνόταν, έπεσε το γκαζάκι μου έκαψε το χέρι, δεν σηκωνόταν και σπάσαμε το τζάμι. Σπάσαμε το τζάμι και βγήκαν οι αναθυμιάσεις, υγραέριο. Μύριζε πολύ άσχημα" αναφέρει.

"Τη σόμπα το πρωί που σπάσαμε το τζάμι για να μπούμε έκαιγε και μάλιστα όταν κουνήσαμε το αμάξι έπεσε στο χέρι μου και μου το έκαψε το χέρι", συμπλήρωσε ο φίλος του 57χρονου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μάτι δίκη
Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και με ευκολίες πληρωμής των χρηματικών ποινών οι καταδικασθέντες
Με διευκολύνσεις αφέθηκαν ελεύθεροι οι καταδικασθέντες για την πυρκαγιά στο Μάτι
Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και με ευκολίες πληρωμής των χρηματικών ποινών οι καταδικασθέντες