Thumbnail
Ο 43χρονος, καθ’ υπόδειξη της 63χρονης θείας του, ιδιοκτήτριας του ζώου, το πυροβόλησε και το σκότωσε με κυνηγετικό όπλο

Πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον 43χρονο που πυροβόλησε και σκότωσε σκύλο που του είπε η 63χρονη θεία του, στη Ζάκυνθο. 

Όσον αφορά την 63χρονη παραπέμπεται για ηθική αυτουργία στην θανάτωση ζώου συντροφιάς.
 
Πιο αναλυτικά, αστυνομικοί του Τμήματος Ζακύνθου, συνέλαβαν τη γυναίκα και τον άνδρα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για «θανάσιμο τραυματισμό ζώου και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, κατά περίπτωση».

Μάλιστα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 43χρονος ανιψιός, καθ’ υπόδειξη της 63χρονης θείας του, ιδιοκτήτριας του ζώου, το πυροβόλησε και το σκότωσε με κυνηγετικό όπλο.

Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποιήθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, στο πλαίσιο της οποίας κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο.

Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 21/11, ο 43χρονος δράστης και η 63χρονη θεία του πέρασαν το κατώφλι της Εισαγγελίας Ζακύνθου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Δρόμοι στην Αθήνα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά
Ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο των 310 εκατ. ευρώ που αλλάζει τον χάρτη των μετακινήσεων στη Δυτική Ελλάδα
Σε τροχιά υλοποίησης ο δρόμος Ιωάννινα–Κακαβιά: Αθήνα–Αλβανία σε 4 ώρες και 30 λεπτά