Χρυσές λίρες
Απάτη σημειώθηκε εις βάρος ηλικιωμένης στις Σέρρες

Άνδρας εξαπάτησε ηλικιωμένη στις Σέρρες, με αποτέλεσμα αυτή να του ρίξει από το μπαλκόνι 78 χρυσές λίρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας κατάφερε να την πείσει μέσω των συνεργών του ότι η κόρη της είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα, ενώ για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος άνδρα, για το αδίκημα της απάτης.

Η απάτη

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών και σύμφωνα με την έρευνα των αστυνομικών, το απόγευμα της 29ης Σεπτεμβρίου 2023, συνεργός του προαναφερόμενου άνδρα τηλεφώνησε στην ηλικιωμένη προσποιούμενος τον γιατρό.

Στο τηλέφωνο ισχυρίστηκε ότι η κόρη της ηλικιωμένης δήθεν είχε τραυματιστεί σε τροχαίο ατύχημα, η κατάστασή της είναι σοβαρή και χρειάζεται άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μάλιστα, για να πείσουν την ηλικιωμένη γυναίκα, άλλος συνεργός προσποιούνταν στο τηλέφωνο ότι είναι η κόρη της που δήθεν είχε τραυματιστεί.

Λεία 31.000 ευρώ!

Με αυτόν τον τρόπο, κατάφεραν να της αποσπάσουν 78 χρυσές λίρες αξίας περίπου 31.000 ευρώ, που η ηλικιωμένη έριξε από το μπαλκόνι της οικίας της και παρέλαβε ο προαναφερόμενος άνδρας.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνέδριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού – ΓΓΕΕ με θέμα «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους: πλοήγηση στον κόσμο της πληροφορίας και των ψηφιακών μέσων», για το πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες»
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»
Κορυφώθηκε στη ΓΓΕΕ το Συνέδριο για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες» – Σ. Ζαχαράκη: «Η παιδεία είναι η ισχυρότερη άμυνα...
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»
UFO στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και βίντεο από το Πεντάγωνο
UFO στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και βίντεο από το Πεντάγωνο
Δεκάδες αρχεία για θεάσεις UAP στο Αιγαίο και την ενδοχώρα εξέδωσε το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ – Τι κατέγραψαν οι αισθητήρες των πιλότων
UFO στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και βίντεο από το Πεντάγωνο
ryanair_80
Ryanair: Μαζικές περικοπές πτήσεων από την Ελλάδα – Τέλος η βάση στη Θεσσαλονίκη
Η εταιρεία μειώνει δραστικά τα δρομολόγια από Αθήνα και Βόρεια Ελλάδα, κάνοντας λόγο για υψηλές χρεώσεις στα αεροδρόμια
Ryanair: Μαζικές περικοπές πτήσεων από την Ελλάδα – Τέλος η βάση στη Θεσσαλονίκη