Συγγρού-τροχαίο-δυστύχημα
Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας τα ξημερώματα

Δύο τροχαία δυστυχήματα με θύματα έναν οδηγό ΙΧ και έναν αναβάτη μοτοσικλέτας σημειώθηκαν με διαφορά λίγων ωρών κατά τη διάρκεια της νύχτας στη λεωφόρο Συγγρού.

Το πρώτο συνέβη λίγο μετά τα μεσάνυχτα  με θύμα αναβάτη μοτοσικλέτας στη λεωφόρο Συγγρού στο ύψος της Καλλιθέας.

syggroy-trohaio

Το τροχαίο σημειώθηκε στην έξοδο προς Γλυφάδα όταν η μηχανή προσέκρουσε στην πίσω αριστερή ρόδα ενός ταξί. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο δικυκλιστής εκτινάχθηκε στην άσφαλτο.

Το δεύτερο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα όταν ένα αυτοκίνητο που είχε κατεύθυνση προς Πειραιά προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να χάσει τη ζωή του ενώ ο συνοδηγός έχει τραυματιστεί σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο οδηγός του αυτοκινήτου που προσέκρουσε στο πεζοδρόμιο στο ύψος του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» πρέπει να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

επιμορφωτικη δράση
Επιμορφωτική - επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
Όρια, ανάπτυξη της κριτικής ικανότητας και ασφαλής πλοήγηση οι προτεραιότητες των Γονέων και των Εκπαιδευτικών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας!
Επιμορφωτική - επιστημονική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας
bank_21.jpg
Έκθεση–καταπέλτης για τον τραπεζικό τομέα: «Σφαγή» με τα επιτόκια των καταθέσεων
Σύμφωνα με τα ευρήματα, η συγκέντρωση της αγοράς σε τέσσερις συστημικές τράπεζες έχει οδηγήσει σε πρακτικές που επιβαρύνουν τους καταθέτες και...
Έκθεση–καταπέλτης για τον τραπεζικό τομέα: «Σφαγή» με τα επιτόκια των καταθέσεων
Επίδομα παιδιού
Επανεκκίνηση αιτήσεων για το επίδομα παιδιού: Ανοίγει το Α21
Από τις 22 Δεκεμβρίου η πλατφόρμα για νέες αιτήσεις και τροποποιήσεις – Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι για προθεσμίες και προϋποθέσεις.
Επανεκκίνηση αιτήσεων για το επίδομα παιδιού: Ανοίγει το Α21