kraounakis
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Όλοι οι Πανεπιστημιακοί της χώρας ασχολούνται με τη “χοντρή νευρικιά” του Αδώνιδος;»

Μετά την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να αφαιρέσει την λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις», ο Σταμάτης Κραουνάκης ξέσπασε για όλο αυτό.

«Όλοι οι Πανεπιστημιακοί της χώρας ασχολούνται με τη “χοντρή νευρικιά” του Αδώνιδος;», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος περιέγραψε στη συνέχεια την ιστορία πίσω από το νοσταλγικό τραγούδι, σε στίχους και μουσική του ίδιου, το οποίο περιλαμβάνεται στον δίσκο “Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” (1985).

«Τελειώνει το ‘Κυκλοφορώ κι Οπλοφορώ’ και πάμε μία παρεούλα, εγώ, οι αδερφές μου, η Πρωτοψάλτη και ένας φίλος εύσωμος να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου. Του λέω μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι και μου λέει γιατί δεν γράφεις για τον Άδωνι που πάμε για καφέ; Και μέχρι να πάμε στο μαγαζί για να φάμε, είχα γράψει το ρεφρέν!», δήλωσε.

«Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη, ασχολείται όλο το σουργελαριό με αυτό το θέμα; Τρεις ημέρες! Την ημέρα του ‘Εδώ Πολυτεχνείο’ όλο το σουργελαριό, η ανάπηρη δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολείται με αυτό. Αυτό είναι αίσχος», είπε φανερά ενοχλημένος ο συνθέτης και στιχουργός.

Στη συνέχεια μάλιστα αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε να πείσει την Άλκηστη Πρωτοψάλτη να πει τη λέξη “τεκνά”, ενώ ερωτηθείς γιατί ασχολούνται όλοι με τη συγκεκριμένη λέξη, την ώρα που στην τραπ μουσική ακούγονται σαφώς πιο “σκληροί” στίχοι, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε: «Δεν με απασχολεί, αφήστε τις μουσικές, αφήστε τα παιδιά, αφήστε τα ρεύματα να κινούνται».

Σε ερώτηση για το αν του λείπει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη απάντησε: «Και βέβαια μου λείπει».
«Γιατί δεν την παίρνεις ένα τηλέφωνο;» του είπε ο ρεπόρτερ, με τον Σταμάτη Κραουνάκη να απαντά: «Όταν έρθει η ώρα, θα με πάρει, θα την πάρω, θα δούμε».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σχολικά βιβλία
«Δεν προλαβαίνουν να αξιολογήσουν» – Αντιδράσεις για το «Πολλαπλό βιβλίο»
Καταγγελίες για προχειρότητα στη διαδικασία επιλογής σχολικών εγχειριδίων και κλήσεις για απόσυρση της εγκυκλίου
«Δεν προλαβαίνουν να αξιολογήσουν» – Αντιδράσεις για το «Πολλαπλό βιβλίο»
συριζα
ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση 37 μελών της ΚΕ κατά της «διάλυσης» πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
Κείμενο στήριξης στις θέσεις Πολάκη μοιράστηκε πριν από την κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής – Ζητούν πολιτική ανασύνταξη και αυτόνομη...
ΣΥΡΙΖΑ: Παρέμβαση 37 μελών της ΚΕ κατά της «διάλυσης» πριν τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής
Τεχνητή Νοημοσύνη
Το επόμενο ChatGPT δεν το σχεδιάζουν άνθρωποι - Η ΑΙ αρχίζει να σχεδιάζει τον εαυτό της!
Αποκάλυψη – σοκ για το μέλλον της Τεχνητής Νοημοσύνης: Η ΑΙ σχεδιάζει ήδη τον διάδοχό της
Το επόμενο ChatGPT δεν το σχεδιάζουν άνθρωποι - Η ΑΙ αρχίζει να σχεδιάζει τον εαυτό της!