πολυτεχνειο
Ελικόπτερα και drones - Σε ετοιμότητα Αίαντες & ΕΚΑΜ

Σε στενό αστυνομικό κλοιό θα βρίσκεται και φέτος το κέντρο της Αθήνας για την κορύφωση των εκδηλώσεων μνήμης και τιμής για τα 50 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Συγκεκριμένα, επί ποδός θα βρίσκονται σήμερα από νωρίς το πρωί τουλάχιστον 5.500 αστυνομικοί ένστολοι και με πολιτικά τόσο περιμετρικά του Πολυτεχνείου όσο και σε άλλα κομβικά σημεία στο κέντρο της Αθήνας.

Παράλληλα, θα υπάρχουν ελικόπτερα και drones που από αέρος θα μεταδίδουν εικόνα στο κέντρο επιχειρήσεων.

Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι «Αίαντες» και ομάδες της ΕΚΑΜ. Έτσι εκτός την αμερικανική πρεσβεία που θα φυλάσσεται αντίστοιχα αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται και στην πρεσβεία του Ισραήλ.

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφαλείας και στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου η κατάσταση είναι ήδη τεταμένη τις τελευταίες μέρες με τα επεισόδια που σημειώθηκαν λόγω των εργασιών που γίνονται για την κατασκευή του Μετρό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathitiki parelasi
Την άμεση απόσυρση φωτογραφίας μαθήτριας από την παρέλαση και δημόσια συγγνώμη απαιτούν οι καθηγητές στη Χαλκίδα
Σφοδρή αντίδραση εκπαιδευτικών για τη δημοσιοποίηση φωτογραφίας μαθήτριας σε εφημερίδα
Την άμεση απόσυρση φωτογραφίας μαθήτριας από την παρέλαση και δημόσια συγγνώμη απαιτούν οι καθηγητές στη Χαλκίδα
Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δίδαξε επιχειρηματικότητα στους έγκλειστους νέους του Αυλώνα
Καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΠΑΜΑΚ για τους κρατούμενους του Αυλώνα
Το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας δίδαξε επιχειρηματικότητα στους έγκλειστους νέους του Αυλώνα