Άρτα: Θύμα απάτης έπεσε γυναίκα - Πλήρωσε για ηλεκτρικές συσκευές που δεν παρέλαβε
Ακόμα μία απάτη σημειώθηκε, αυτή τη φορά στην Άρτα

Καθημερινές είναι πλέον οι απάτες μέσω διαδικτύου, καθώς επιτήδειοι πείθουν τα θύματά τους και καταφέρνουν να τους αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Περιστατικό σημειώθηκε εις βάρος γυναίκας στην Άρτα, η οποία έπεσε θύμα απάτης σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με ηλεκτρικές συσκευές.

Η απάτη

Η γυναίκα θέλησε να αλλάξει το νοικοκυριό της με μεταχειρισμένες συσκευές και εύκολη και οικονομική λύση ήταν μια αγγελία που εντόπισε για την πώλησή τους σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με πηροφορίες από το artabest.gr, εκείνος την έπεισε να καταθέσει το ποσό των 780 ευρώ για την αγορά τους σε έναν τραπεζικό λογαριασμό που της έδωσε, όμως όταν παρέλαβε τα χρήματα διέκοψε κάθε επικοινωνία μαζί της χωρίς να της παραδώσει τις ηλεκτρικές συσκευές κι έτσι η γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος αγνώστου.

Όπως προέκυψε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, ο «μαϊμού» πωλητής ήταν ένας 37χρονος που είχε αναρτήσει την αγγελία και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη μέσω διαδικτύου, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα