ελαφι
Τουρίστας πήγε στην Αίγινα και προσπάθησε να βγάλει selfie με ελάφι: Κατέληξε στο νοσοκομείο με σπασμένα πλευρά

Οδυνηρή τροπή πήρε, για ένα ζευγάρι που έκανε διακοπές, η προσπάθεια να φωτογραφηθεί από κοντά με ένα ελάφι στο νησάκι Μονή της Αίγινας.

Η Μονή είναι ένα πολύ μικρό νησάκι με ελάφια και παγώνια, δίπλα από την Αίγινα, που το επισκέπτονται με βάρκες εκατοντάδες επισκέπτες κάθε καλοκαίρι. Στην Μονή υπάρχουν δύο πανέμορφες καταγάλανες παραλίες, στα δροσερά νερά των οποίων, εκτός από μια αναζωογονητική βουτιά, μπορείς ακόμα και να ψαρέψεις, απολαμβάνοντας μοναδικές ήρεμες στιγμές. 

Οι επισκέπτες συνηθίζουν να ταϊζουν τα ελάφια που κυκλοφορούν ελεύθερα  και να φωτογραφίζονται μαζί τους. Ωστόσο για έναν τουρίστα η προσπάθεια να φωτογραφηθεί με ένα ελάφι είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του. 

Σε ένα βίντεο που έκτοτε κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, βλέπουμε τον Triacca να προσπαθεί να απαθανατίσει μια στιγμή με ένα φαινομενικά ευγενικό ελάφι.

Ενώ ήταν επικεντρωμένος σε ένα μικρότερο ελάφι, ένα μεγαλύτερο αρσενικό ελάφι του επιτέθηκε απροσδόκητα από πίσω. Η σύγκρουση ήταν ξαφνική και ισχυρή, με αποτέλεσμα να σπάσει πολλά πλευρά.

Αυτή η ανησυχητική εμπειρία υπογραμμίζει τους εγγενείς κινδύνους που συνδέονται με την αλληλεπίδραση με άγρια ζώα, ακόμη και όταν αυτά φαίνονται ήρεμα ή συνηθισμένα στην ανθρώπινη παρουσία.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

akinita enfia
«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Επιδότηση έως 36.000€ και κάλυψη 90% για επανένταξη ακινήτων στην αγορά
Έως 36.000 ευρώ επιδότηση για το πρόγραμμα «Ανακαινίζω - Νοικιάζω» με κάλυψη έως 90%
«Ανακαινίζω – Νοικιάζω»: Επιδότηση έως 36.000€ και κάλυψη 90% για επανένταξη ακινήτων στην αγορά
νοσοκομειο
Συναγερμός στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία: Δύο παιδιά στη ΜΕΘ λόγω γρίπης
Αύξηση πάνω από 30% στις εισαγωγές – Οι γιατροί προειδοποιούν για σοβαρές επιπλοκές και τονίζουν την ανάγκη εμβολιασμού
Συναγερμός στα Παιδιατρικά Νοσοκομεία: Δύο παιδιά στη ΜΕΘ λόγω γρίπης