Warning message

  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1719847528923902063 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1719791223781691901 at this time, please check again later.
  • Unable to retrieve https://twitter.com/i/status/1719842111556632638 at this time, please check again later.
ακροδεξιοι μονστηράκι
Σοκαριστική μαρτυρία από ανήλικο που δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε από τους ακροδεξιούς σε βαγόνι στο Μοναστηράκι

Πρωτοφανείς εικόνες εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στο σταθμό του μετρό «Μοναστηράκι» καθώς σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με αρκετούς τραυματίες.

 

Ακροδεξιοί επιτέθηκαν πρώτα σε μετανάστες που βρέθηκαν μπροστά και στη συνέχεια συνεπλάκησαν με άτομα που συμμετείχαν στην προηγηθείσα αντιφασιστική συγκέντρωση στο Νέο Ηράκλειο.

https://twitter.com/i/status/1719847528923902063

Έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους και φορώντας κράνη, άδειασαν μπιτόνια με βενζίνη μέσα στους συρμούς, επιχειρώντας να κάψουν ζωντανούς τους πολίτες που βρίσκονταν μέσα.

Όπως βλέπετε και στο παρακάτω βίντεο μια ομάδα ατόμων επιτέθηκε με πυροσβεστήρες και πέτρες προκαλώντας τραυματισμούς. Μάλιστα έριχναν και βενζίνη. Φωνάζοντας «καψ’τε τους.»

https://twitter.com/i/status/1719791223781691901

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση των ακροδεξιών σημειώθηκε σε συρμό που είχε μέσα αντιφασίστες. Υπάρχουν τουλάχιστον δύο προσαχθέντες ή συλληφθέντες, οι οποίοι είναι τραυματισμένοι.

https://twitter.com/i/status/1719842111556632638

Σοκαριστική μαρτυρία από ανήλικο που δέχθηκε επίθεση και χτυπήθηκε από τους ακροδεξιούς σε βαγόνι στο Μοναστηράκι. 

Μαρτυρία 17χρονου που χτυπήθηκε στο βαγόνι του τραίνου από ομάδα φασιστών στο Μοναστηράκι:

“Με χτύπησαν στο κεφάλι με πέτρα ή παλούκι. Εγώ είμαι τυχερός. Σε άλλους τα τραύματα ήταν πολύ πιο βαριά. Κάποιον τον άρπαξαν, τον έβγαλαν έξω από το βαγόνι και τον χτυπούσαν όλοι μαζί με παλούκια και πυροσβεστήρες.

Όλα ξεκίνησαν στο Μοναστηράκι. Ήμασταν στον ίδιο συρμό. Ανταλλάξαμε κάποια βλέμματα κι εκείνοι επιτέθηκαν. Ήταν περισσότεροι. Πάνω από διπλάσιοι. Μας στρίμωχναν μέσα και έριχναν με μπιτόνι λάδι και βενζίνη. Θέλανε να μας κάνουν να φοβηθούμε. Μας έλεγαν ότι θα μας βάλουν φωτιά, ότι θα μας κάψουν.

Φωνάζανε Propatria (σ.σ πρόκειται για φασιστική οργάνωση), σας γαμάμε. Η αστυνομία επενέβη αφού όλα είχαν τελειώσει.”

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ντελακ
«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»: Για πρώτη φορά εκτίθεται στην Ελλάδα ο πίνακας του Ντελακρουά
Παρουσιάστηκε ο εμβληματικός πίνακας του Ευγένιου Ντελακρουά στο Ξενοκράτειο Μουσείο
«Η Ελλάδα στα ερείπια του Μεσολογγίου»: Για πρώτη φορά εκτίθεται στην Ελλάδα ο πίνακας του Ντελακρουά
psigeio-kouzina.jpg
Αποζημίωση έως 600€ για καμένες συσκευές από διακοπή ρεύματος – Ποιοι τη δικαιούνται
Ο ΔΕΔΔΗΕ προβλέπει συγκεκριμένη διαδικασία αποζημίωσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα προβλεπόμενα βήματα και οι προθεσμίες
Αποζημίωση έως 600€ για καμένες συσκευές από διακοπή ρεύματος – Ποιοι τη δικαιούνται
φιλοσοφ
Έφυγε από τη ζωή ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών
Ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών, αφήνοντας πίσω του ένα τεράστιο πνευματικό αποτύπωμα στη...
Έφυγε από τη ζωή ο φιλόσοφος και κοινωνιολόγος Γιούργκεν Χάμπερμας σε ηλικία 96 ετών