pit bull
Μάχη για τη ζωή του έδωσε ο 11χρονος – Δόντι του σκύλου του τρύπησε το κρανίο

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένας 11χρονος, στην Αρτέμιδα, όταν καθώς έκανε ποδήλατο στη περιοχή, ένα πιτ μπουλ του επιτέθηκε.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού που έγινε στο Αστυνομικό Τμήμα Αρτέμιδας-Σπάτων το Σάββατο, ανέφερε ότι το περιστατικό έγινε την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, απογευματινές ώρες.

Σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας του παιδιού, ενώ ο 11χρονος γιος της έκανε ποδήλατο κοντά στο σπίτι του, ένας λευκός σκύλος ράτσας πιτ μπουλ που σύμφωνα με την ίδια ανήκε σε συγκεκριμένο πρόσωπο, επιτέθηκε στο παιδί, το δάγκωσε στα πόδια και το έριξε από το ποδήλατο και στη συνέχεια άρχισε να τον δαγκώνει στο κεφάλι και στον σβέρκο.

Το παιδί κυριολεκτικά έδωσε μάχη για να σωθεί και μάλιστα έβαζε διαρκώς το χέρι του στο στόμα του σκύλου ώστε να μπορέσει να γλιτώσει θανατηφόρα δαγκώματα και να τον απωθήσει.

Αιμόφυρτο το παιδί κατάφερε και έφτασε στο σπίτι του όπου τον βρήκε σε αυτή την κατάσταση η μητέρα του.

Αρχικά, ο πατέρας του παιδιού μετέφερε τον 11χρονο στο Κέντρο Υγείας Σπάτων και στη συνέχεια με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, καθώς εκτός από τις εκδορές και τις εκχυμώσεις στο πρόσωπο και τα πόδια του, ένα δόντι του σκύλου του είχε τρυπήσει το κρανίο. Το παιδί παραμένει νοσηλευόμενο στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα