Αποτελέσματα ΑΣΕΠ
Ακόμη μία απάτη εξιχνιάστηκε

Καθημερινές είναι οι απάτες εις βάρος των πολιτών, με πληθώρα προσχημάτων.

Ακόμα μία εξιχνιάστηκε στα Γρεβενά, όπου το θύμα έχασε πάνω από 5.000 ευρώ.

Τι συνέβη

Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης στα Γρεβενά, υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 35χρονου, ο οποίος κατήγγειλε ότι τέλη του περασμένου Μαρτίου εξαπατήθηκε, καθώς μετά από επικοινωνία για αγορά χωματουργικού μηχανήματος, μέσω διαδικτύου (ηλεκτρονική αγγελία), πείστηκε και κατέθεσε σε δύο τραπεζικούς λογαριασμούς συνολικά το χρηματικό ποσό των 5.180 ευρώ για την αγορά του, χωρίς ωστόσο αυτή να ολοκληρωθεί όπως είχε συμφωνηθεί.

Μετά από έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων ατόμων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

7ο ΓΕΛ Περιστερίου
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μια ημερίδα-πρότυπο για την αλήθεια στη νέα ψηφιακή εποχή!
Το 7ο ΓΕΛ Περιστερίου «απαντά» στις προκλήσεις της AI: Μια ημερίδα-πρότυπο για την αλήθεια στη νέα ψηφιακή εποχή!
Τεχνητή Νοημοσύνη: Μια ημερίδα-πρότυπο για την αλήθεια στη νέα ψηφιακή εποχή!
education
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία 2026: Τελική ευθεία για τα αποτελέσματα – Πότε ανακοινώνονται
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία: Πότε αναμένονται τα αποτελέσματα και πώς θα τα δείτε
Πρότυπα και Ωνάσεια Σχολεία 2026: Τελική ευθεία για τα αποτελέσματα – Πότε ανακοινώνονται