peripoliko astinomia perama
«Κοριτσάκι θες να σε πάω στο σπίτι σου; Μπες μέσα να σε πάω. Έλα μέσα, δεν θα πάθεις τίποτα»,

Στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Ευβοίας ερευνούν τρία περιστατικά απόπειρας αρπαγής ανηλίκων, τα οποία φέρεται να σημειώθηκαν μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες σε δύο γειτονικούς δήμους.

Κάμερες ασφαλείας στο Μαντούδι, έχουν αποτυπώσει ένα μαύρο όχημα με φιμέ τζάμια, να προσεγγίζει ένα 9χρονο κορίτσι και ένα 9χρονο αγόρι με λίγα λεπτά διαφορά σε διαφορετικούς δρόμους του χωριού, όμως μέχρι στιγμής δεν έχουν εντοπίσει τον οδηγό του. Μια τρίτη καταγγελία, κάνει λόγο για ένα αντίστοιχο περιστατικό στο χωριό Τριάδα, του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, με τις αρχές να εξετάζουν αν οι αναφορές των παιδιών συνδέονται, αλλά και ποιες είναι οι προθέσεις του άγνωστου οδηγού του μαύρου τζιπ.

«Θες να έρθεις να σου δείξω κάτι φοβερό που έχω στο σπίτι μου;», φέρεται να είπε ο άνδρας στο 9χρονο αγόρι, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η μητέρα του στις αρχές. Ο οδηγός του αυτοκινήτου, είχε συναντήσει τον μαθητή που κατευθυνόταν στο φροντιστήριο, στις 18:45 της περασμένης Πέμπτης, στην οδό Μεταλλωρύχων.

Άρχισε αμέσως να του κάνει ερωτήσεις και στη συνέχεια του πρότεινε να τον ακολουθήσει, όμως ο 9χρονος αρνήθηκε και κρύφτηκε πίσω από ένα σταθμευμένο όχημα. Περίπου μία ώρα νωρίτερα, στις 17:30 είχε προσεγγίσει σε άλλο δρόμο στο Μαντούδι και την 9χρονη. «Κοριτσάκι θες να σε πάω στο σπίτι σου; Μπες μέσα να σε πάω. Έλα μέσα, δεν θα πάθεις τίποτα», φέρεται να είπε ο οδηγός πριν το κορίτσι αρχίσει να τρέχει με κατεύθυνση το σπίτι της.

Και οι δύο καταγγελίες έγιναν στο Αστυνομικό Τμήμα την Παρασκευή, με τα παιδιά να περιγράφουν έναν άνδρα περίπου 50 ετών με διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικά οχήματα. Από το βιντεοληπτικό υλικό που συγκέντρωσαν οι αρχές, φαίνεται ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο, που όμως δεν έχει εντοπιστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου. Όσον αφορά την καταγγελία στο χωριό Τριάδα, οι αρχές αναζητούν δύο άγνωστους άνδρες που φέρεται να επιχείρησαν να αρπάξουν ένα 12χρονο κορίτσι από στάση λεωφορείου το πρωί της Παρασκευής.

«Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οτιδήποτε αξιοπερίεργο ή ύποπτο, παρακαλούμε να ενημερώνετε άμεσα τις αρμόδιες αρχές», ανέφερε σε ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσαπίων, απευθύνοντας έκκληση στους γονείς για επαγρύπνηση και προσοχή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα