ζωγράφου

Σοβαρά και εκτεταμένα επεισόδια σημειώθηκαν γύρω στις 2:00 σήμερα, ξημερώματα Κυριακής, έξω από την Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου μετά την εκκένωση κατάληψης που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Νεαροί κουκουλοφόροι πέταξαν μολότοφ και πέτρες στις αστυνομικές δυνάμεις που συγκεντρώθηκαν στην περιοχή, που απάντησαν με χρήση χημικών.

Στις φλόγες τυλίχθηκε ένα σχολικό λεωφορείο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται τέτοια επεισόδια, με την συγκεκριμένη κατάληψη να έχει εκκενωθεί και άλλες φορές. Ο συγκεκριμένος χώρος είχε επανακαταληφθεί μετά την προηγούμενη εκκένωσή του προ εβδομάδων.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Σοφία Ζαχαράκη, από το βήμα του Φόρουμ των Δελφών
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»
Η Υπουργός Παιδείας αναλύει το όραμα για την Ανώτατη Εκπαίδευση: Από τη χρηματοδότηση των 120 εκατ. ευρώ στις στρατηγικές συνεργασίες με ξένα ΑΕΙ
Σοφία Ζαχαράκη: «Δημόσια και μη κρατικά πανεπιστήμια θα λειτουργούν συνεργατικά»