revenge porn
Ο 47χρονος από τη Θεσσαλονίκη καταδικάστηκε

Μία σοκαριστική υπόθεση εκδικάστηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, καθώς ένας 47χρονος πατέρας καταδικάστηκε, ότι έστελνε στα ανήλικα παιδιά του, βίντεο με πορνογραφικό υλικό και τους έλεγε ότι «πρωταγωνιστεί» η μητέρα τους.

Μάλιστα, αυτό το έκανε γιατί ήθελα να εκδικηθεί την πρώην σύζυγο του, παράλληλα κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, κατ εξακολούθηση και για συκοφαντική δυσφήμιση κατ εξακολούθηση και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, με τριετή αναστολή.

Η υπόθεση εκτυλίχθηκε από τον Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, όπου ο 47χρονος έδειχνε στην ανήλικη κόρη τους βίντεο-πορνό με την «μητέρα τους». Μάλιστα, της έλεγε να τα δείξει και στα υπόλοιπα αδέρφια της.

Για να στείλει τα βίντεο, χρησιμοποιούσε τον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της 11χρονης κόρης της νυν συντρόφου του, ενώ φέρεται να έστειλε τουλάχιστον τρία βίντεο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές και πάντα, σύμφωνα με τον ίδιο, την ίδια πρωταγωνίστρια.

Όπως κατέθεσε το 36χρονο θύμα ενώπιον του δικαστηρίου, στα βίντεο πορνογραφικού περιεχομένου ακουγόταν πράγματι δική της φωνή, ωστόσο δε φαινόταν το πρόσωπο και το σώμα διέφερε από το δικό της.

«Ανακάλυψα ότι στέλνει τα βίντεο όταν μια ημέρα γύρισα σπίτι και μου λέει η κόρη μου "δες τι μου έστειλε ο μπαμπάς στο Facebook. Ήταν βίντεο πορνό που υποτίθεται ότι ήμουν εγώ. Δεν ήταν το σώμα μου, ήταν μόνο η φωνή μου, κατά τη διάρκεια της πράξης. Στα βίντεο φαίνονταν και κάποιες άλλες γυναίκες, κάποιοι άλλοι άντρες που δεν τους αναγνωρίζω. Ποτέ δεν έχω γυρίσει τέτοιο βίντεο», κατέθεσε η γυναίκα.

«Τα βίντεο τα έστελνε από την ανήλικη κόρη της συντρόφου του. Μετά έπαιρνε τηλέφωνο τα παιδιά μας και έλεγε "αυτή είναι η μάνα σας, αυτή τη δουλειά κάνει, έτσι σας μεγαλώνει, το σπίτι σας είναι σπίτι ανοχής". Εγώ εργαζόμουν σε ψητοπωλείο. Όταν ήμασταν μαζί δε τραβούσαμε βίντεο από τις σεξουαλικές μας στιγμές γιατί δεν ήθελα. Πιθανότατα ηχογράφησε τη φωνή μου και την έβαλε στα βίντεο», είπε.

Ο κατηγορούμενος που στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και, μάλιστα, έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για αδικήματα ενδοοικογενειακής βίας, ενδοοικογενειακή προσβολή αξιοπρέπειας και σε βάρος του εκκρεμούν άλλες δύο μηνύσεις για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και εξύβριση, συνέχισε να απειλή την πρώην σύζυγό του ενώ σταμάτησε να στέλνει βίντεο στα παιδιά του μόνο μετά την μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η ίδια.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα