νοσοκομειο
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη παραμονές Πρωτοχρονιάς στην Παγανή Μυτιλήνης

Στο πένθος βυθίστηκε η Μυτιλήνη για το 17χρονο που κατέληξε ενώ νοσηλευόταν τους τελευταίους 10 μήνες σε κώμα μετά από θανατηφόρο τροχαίο που συνέβη παραμονές Πρωτοχρονιάς.

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη παραμονές Πρωτοχρονιάς στην Παγανή Μυτιλήνης, με τον 24χρονο συνεπιβάτη του 17χρονου να απανθρακώνεται ξημερώματα της 29ης Δεκεμβρίου. Το αυτοκίνητο που επέβαιναν οι δύο άτυχοι νέοι είχε προσκρούσει σε κράσπεδο και μετά επανήλθε στο δρόμο όπου πήρε φωτιά.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αεροσκάφος στη Γερμανία
Συναγερμός στη Φρανκφούρτη: Κατέρρευσε το σύστημα προσγείωσης Boeing 787 – Τραυματισμοί στο αεροδρόμιο (Video)
Γερμανία: Αεροσκάφος της Lufthansa «κατέρρευσε» πριν την απογείωση - Δείτε βίντεο
Συναγερμός στη Φρανκφούρτη: Κατέρρευσε το σύστημα προσγείωσης Boeing 787 – Τραυματισμοί στο αεροδρόμιο (Video)