oplo-paidi
Αναζητείται 47χρονος για απόπειρα ανθρωποκτονίας -Συνελήφθη συνεργός του

Ένας 47χρονος αναζητείται από την αστυνομία στη Ζάκυνθο, μετά από καταγγελία για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 53χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, όλα συνέβησαν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης στο Αργάσι, όταν ο 53χρονος διαπληκτίστηκε με 45χρονο, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την φασαρία που γινόταν εκείνη την ώρα στην ταβέρνα που διατηρεί ο 53χρονος.

Οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και στον καυγά φαίνεται να ενεπλάκησαν ο γιος και ένας υπάλληλος του 53χρονου. Ο 47χρονος που αναζητείται μαζί με έναν 50χρονο φίλο του, βρίσκονταν σε κατάστημα κοντά στην ταβέρνα, που γινόταν το επεισόδιο και έσπευσαν να βοηθήσουν τον 45χρονο.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν ο 53χρονος ιδιοκτήτης της ταβέρνας, ο 19χρονος γιος του και ο 38χρονος υπάλληλός του, οι δύο άνδρες τους χτύπησαν, ενώ ο 47χρονος τράβηξε πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους, χωρίς να τραυματίσει κανέναν.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου και συνέλαβαν τον 50χρονο για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, καθώς ξυλοκόπησε τον έναν από τους τρεις άνδρες, όπως οι ίδιοι καταγγέλλουν, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Αν και η αστυνομία έφτασε ταχύτατα στο σημείο, ο 47χρονος που καταγγέλλεται ότι πυροβόλησε εναντίον των τριών ανδρών, πρόλαβε να διαφύγει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ΕΡΤ Ζακύνθου, στο σημείο δεν βρέθηκε το όπλο που φέρεται να χρησιμοποίησε ο καταγγελλόμενος ως δράστης, ούτε κάποιος κάλυκας.

Ο 47χρονος αναζητείται, καθώς κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα