Μπιφτέκια κοτόπουλου
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά μπιφτέκι κοτόπουλουα, λόγω σαλμονέλας

Μπιφτέκι κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων καθώς διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού Salmonella spp.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία, στην επιχείρηση «ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΑΕ» στην οδό Εργασίας 15 & Παναγούλη, στην Νέα Ιωνία Αττικής του προϊόντος: «Κεμπάπ κοτόπουλο-Μπιφτέκι κοτόπουλο (τύπου κεμπάπ) κατεψυγμένο» βάρος: 600 γρ., αριθ. παρτίδας: L 14223, ημ. ανάλωσης έως: 22.05.2024.

Μετά από την εργαστηριακή εξέταση του ανωτέρω δείγματος από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Δ/νσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Μπιφτέκια

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιάννης Βογιατζής
Γιάννης Βογιατζής: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω θέατρο» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση στα 100
Γιάννης Βογιατζής: «Δε θέλω να ξαναπαίξω στο θέατρο» - Η συγκίνηση, η ζωή του και το μυστικό των 100 χρόνων
Γιάννης Βογιατζής: «Δεν θέλω να ξαναπαίξω θέατρο» – Η συγκλονιστική εξομολόγηση στα 100
φοιτητές
ΑΕΙ και στρατιωτικές έρευνες: Οι πανεπιστημιακοί ζητούν όρια και προϋποθέσεις
ΑΕΙ και στρατιωτικές έρευνες: «Δεν απορρίπτεται επί της αρχής» - Τι λέει η ΠΟΣΔΕΠ για τα προγράμματα διττής χρήσης
ΑΕΙ και στρατιωτικές έρευνες: Οι πανεπιστημιακοί ζητούν όρια και προϋποθέσεις