Μπιφτέκια κοτόπουλου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί από την αγορά μπιφτέκι κοτόπουλουα, λόγω σαλμονέλας

Μπιφτέκι κοτόπουλου ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων καθώς διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού Salmonella spp.

Συγκεκριμένα ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων προέβη σε δειγματοληψία, στην επιχείρηση «ΚΡΕΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ ΔΑΒΟΥΤΗΣ ΑΕ» στην οδό Εργασίας 15 & Παναγούλη, στην Νέα Ιωνία Αττικής του προϊόντος: «Κεμπάπ κοτόπουλο-Μπιφτέκι κοτόπουλο (τύπου κεμπάπ) κατεψυγμένο» βάρος: 600 γρ., αριθ. παρτίδας: L 14223, ημ. ανάλωσης έως: 22.05.2024.

Μετά από την εργαστηριακή εξέταση του ανωτέρω δείγματος από το Τμήμα Υγιεινής Τροφίμων της Δ/νσης Κτηνιατρικού Κέντρου Αθηνών, διαπιστώθηκε η παρουσία του μικροοργανισμού Salmonella spp.

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας του εν λόγω προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο προϊόν, να μην το καταναλώσουν.

Μπιφτέκια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα