logariasmos revma
ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ / INTIME NEWS
Θα ισχύει έως και την 30η Απριλίου 2024

H ΔΕΗ ενημερώνει τους πελάτες της με εγκατεστημένο νυχτερινό μετρητή ότι το χειμερινό μειωμένο τιμολόγιο με τμηματικό ωράριο θα αρχίσει να ισχύει από την 1η Νοεμβρίου 2023 και θα ισχύει έως και την 30η Απριλίου 2024.

Συγκεκριμένα, το ωράριο του μειωμένου τιμολογίου χειμερινής περιόδου είναι:

  • 15:00-17:00 και 02:00-08:00 για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο δίκτυο της ηπειρωτικής χώρας και των διασυνδεδεμένων νησιών,
  • 15:30-17:30 και 02:00-08:00 για τους πελάτες των μη διασυνδεδεμένων νησιών.

Όσοι επιθυμούν περαιτέρω ενημέρωση, μπορούν να ζητήσουν σχετικές πληροφορίες στο 800-900-1000 (Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών ΔΕΗ – καθημερινά από τις 07:00 έως τις 23:00 και Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00), στο δίκτυο καταστημάτων ΔΕΗ, στο www.dei.gr και στο site του ΔΕΔΔΗΕ, www.deddie.gr.

«Επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση μείωσης κατανάλωσης από τη ΔΕΗ»

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, «όλα τα οικιακά προγράμματα της ΔΕΗ εξακολουθούν να δίνουν αξία στους κατόχους νυχτερινών μετρητών οι οποίοι απολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές τις ώρες του μειωμένου τιμολογίου. Επιπλέον του μειωμένου “νυχτερινού” τιμολογίου, η ΔΕΗ, στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, έχει δημιουργήσει νέα προγράμματα για επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση.

Για παράδειγμα, το νέο οικιακό κυμαινόμενο πρόγραμμα ΔΕΗ myΗome 4Αll, για νέους και υφιστάμενους πελάτες, -εκτός από το όφελος της νυχτερινής χρέωσης- επιβραβεύει με χαμηλότερες τιμές την επίτευξη εξοικονόμησης ενέργειας 15% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο και δίνει την δυνατότητα μείωσης του ενεργειακού αποτυπώματος. Περισσότερες πληροφορίες στο ΔΕΗ MyHome 4All.

Παράλληλα, η ΔΕΗ, έχει δημιουργήσει νέα προϊόντα και λύσεις που εξασφαλίζουν επιπλέον εξοικονόμηση και επιβράβευση για τους πελάτες της. Λύσεις για εξοικονόμηση ενέργειας προσφέρονται για παράδειγμα με τα φωτοβολταϊκά συστήματα στο σπίτι ΔΕΗ myEnergy SolarNet. Με την εγκατάσταση ενός φωτοβολταϊκού συστήματος η ενέργεια που παράγεται συμψηφίζεται με την κατανάλωση του σπιτιού, μειώνοντας σημαντικά το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Επίσης, με την εγκατάσταση αντλιών θερμότητας, οι οποίες επιτυγχάνουν εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80% και αύξηση της ενεργειακής απόδοσης της κατοικίας, η ΔΕΗ προσφέρει έως 500€ επιβράβευση στον λογαριασμό ηλεκτρικής ενέργειας,. Περισσότερες πληροφορίες στο ΔΕΗ myEnergyHeatPump.

Τέλος, οι πελάτες που θέλουν εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας μπορούν να συμβουλευτούν τον ΔΕΗ myEnergy Coach, τον εξειδικευμένο σύμβουλο με λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους που είναι διαθέσιμος πάντα και από παντού στο myΔΕΗ ή να συναντήσουν έναν εξειδικευμένο σύμβουλο ενέργειας σε ένα κατάστημα ΔΕΗ. Αν θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους μπορούν να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία e-SelfMetering, με την οποία καταχωρούν οι ίδιοι την πραγματική τους κατανάλωση».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Κασσελάκης
Κόμμα Κασσελάκη: Μαζικές αποχωρήσεις με βαριές καταγγελίες για «Τραμπισμό» και «Μεσσιανισμό»
«Προδοσία, συνέδριο παρωδία και φλερτ με τη Δεξιά» - Το κείμενο φωτιά των μελών που αποχωρούν από τους «Δημοκράτες»
Κόμμα Κασσελάκη: Μαζικές αποχωρήσεις με βαριές καταγγελίες για «Τραμπισμό» και «Μεσσιανισμό»
Υπουργείο Παιδείας ΥΠΑΙΘΑ
Ελλάδα – Κύπρος: Διακρατικό συνέδριο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας
Το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε το διακρατικό επιστημονικό συνέδριο Ελλάδας – Κύπρου «Μαζί για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας»
Ελλάδα – Κύπρος: Διακρατικό συνέδριο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της ενδοσχολικής βίας
kleista sxoleia
Κλειστά Σχολεία: Αυτά τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου
Αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου, λόγω ειδικών,...
Κλειστά Σχολεία: Αυτά τα σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου