baltas
Ληστεία με μπαλτά στο Ηράκλειο Κρήτης - Αναζητείται ο δράστης

Ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στο Ηράκλειο, με το δράστη να απειλεί τον εργαζόμενο με μπαλτά.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, 24χρονος δράστης φορώντας μάσκα και κουκούλα που κάλυπταν τα χαρακτηριστικά του, εισέβαλε σε πρατήριο στη Λεωφόρο Κνωσού κρατώντας έναν μπαλτά, ζήτησε από τον 33χρονο υπάλληλο τις εισπράξεις και πήρε τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο.

Ο 24χρονος απέσπασε 260 ευρώ, ωστόσο οι Αρχές πολύ γρήγορα, αξιοποιώντας και το υλικό από την κάμερα ασφαλείας, τον ταυτοποίησαν και πλέον αναζητείται. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος εποχής για τους δωρεάν τραπεζικούς λογαριασμούς

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ: Δείτε την εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης. Δίκαιο και Λογοτεχνία»
Βίντεο και στιγμιότυπα από την εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης Δίκαιο και Λογοτεχνία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών»
ΕΚΠΑ: Δείτε την εκδήλωση «Γεώργιος Σεφέρης – Οδυσσέας Ελύτης. Δίκαιο και Λογοτεχνία»