palaistinios
Ένταση μεταξύ Παλαιστίνιου πρόσφυγα με της Τατιάνας Στεφανίδου για τον πόλεμο στο Ισραήλ και την κάλυψη από τα ΜΜΕ

Εξοργισμένος Παλαιστίνιος πρόσφυγας είχε έναν έντονο διάλογο με την Τατιάνα Στεφανίδου, στον «αέρα» της εκπομπής της στον Alpha.

Μιλώντας στο TLive, ο Παλαιστίνιος πρόσφυγας Μοχάμεντ Ελ-Πάτα έκανε λόγο για υποκριτική και ανισομερή στάση των media απέναντι στους Παλαιστίνιους, για τον πόλεμο στο Ισραήλ, λέγοντας πως το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων και των κρατών για την κατάσταση στη Γάζα είναι όψιμο.

Ο καλεσμένος της εκπομπής δε δίστασε μάλιστα να κατακεραυνώσει την Τατιάνα Στεφανίδου, φωνάζοντας πως θα έπρεπε να ντρέπεται.

«Έχουν σφάξει την αλήθεα. Έχουν αμολήσει το τάγμα της προπαγάνδας ότι κλαίνει γιαγιάδες και μωρά. Ο πρόεδρος της Αμερικής έκλαιγε για τα αποκεφαλισμένα μωρά, τελικά αποδείχθηκε ότι δεν υπάρχουν αποκεφαλισμένα μωρά. Τα κανάλια σας 24 ώρες το 24ωρο καλύπτουν τον πόλεμο μονομερώς, από την πλευρά του Ισραήλ. Κανένας δεν λυπάται, κανένας δεν αναρωτιέται τι γίνεται από την άλλη πλευρά. Στη Γάζα δεν υπάρχει ούτε ένας απεσταλμένος... Εξαρχής, είμαι κατά της βίας και αυτό που έγινε στο φεστιβάλ με θλίβει. Με θλίβει όμως και το γεγονός ότι η Γαζα 17 χρόνια είναι εγκλωβισμένη, δεν έχει νερό, δεν έχει ρεύμα αλλά δεν είδα να ενδιαφέρεται κανείς. Συνέχεια μπαίνουν στη Γάζα και σκοτώνουν αθώους ανθρώπους, δεν ενδιαφέρεται κανείς! 70 χρόνια υποφέρει ο Παλαιστινιακός λαός, 70 χρόνια κατοχής και δεν μιλάει κανείς , δεν κλαίει κανείς... Πρώτη φορά από θύτης το Ισραήλ γίνεται θύμα και μαύρο κλάμα σε όλο τον κόσμο. Κάθε μέρα είμαστε θύματα. Ο υπουργός Άμυνας μας είπε ανθρωπόμορφα ζώα και πήρε την άδεια όλου του κόσμου να μας σφάξει. Ανήγγειλε το έγκλημα πολέμου που θα κάνει. 75 χρόνια κατοχής δεν κλαίει κανείς. Ας αποδεχτούμε ότι η Χαμάς είναι τρομοκράτες, όταν ένα κράτος αναγνωρισμένο απαντά με την ίδια βαρβαρότητα καμία χώρα δεν διαμαρτύρεται».Στη Δυτική όχθη, που δεν υπάρχει Χαμάς, από την αρχή του 2023 σκοτώσανε 450 Παλαιστίνιους»

Στην συνέχεια υπήρξε μια μικρή ένταση με τον κ. Ελ Μπάτα και την παρουσιάστρια της εκπομπής να ανεβάζουν τους τόνους.

«Η Χαμάς ιδρύθηκε για να αποσπάσει την Παλαιστινιακή Ένωση, το δικό τους τέρας μεγάλωσε και τους τρώει. 75 χρόνια υποφέρουμε εμείς. Γιατί δεν ενδιαφέρθηκε κανείς»; είπε ο Μοχάμεντ ελ Μπάτα.

Παράλληλα ακούγοντας την παρουσιάστρια να μιλάει επανειλημμένως για «εισβολή της Χαμάς στο κράτος του Ισραήλ», εξανέστη «Αυτό είναι Παλαιστίνη. Αυτό που λέτε «κράτος του Ισραήλ» είναι κατεχόμενα παλαιστινιακά εδάφη. Τώρα που μας σκοτώνουν είναι Ισραήλ. Μας διώξαν από το σπίτι μας και τώρα δεν έχουμε δικαίωμα να πλησιάσουμε. Με βγάλατε να πω κάτι ακραίο για να πει μετά ο κόσμος, καλά να πάθουν, είναι τρομοκράτες όλοι τους. Γι’ αυτό με βγάλατε».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Arxaia-Athina
Αρχαία Αθήνα: Δολοφονίες και ξύλο για πόρνες - Η παρανομία και ο υπόκοσμος της Κλασικής Περιόδου
Αν ρίξουμε μία ματιά στους δικανικούς λόγους της εποχής, αυτοί είναι γεμάτοι από δολοφονίες, ξυλοδαρμούς και ένα σωρό άλλα εγκλήματα και απατεωνιές
Αρχαία Αθήνα: Δολοφονίες και ξύλο για πόρνες - Η παρανομία και ο υπόκοσμος της Κλασικής Περιόδου
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη με τα πόδια: Έκανε 19 ώρες να φτάσει στα Σφακιά!
Περπάτησε 92,5 χιλιόμετρα σε μια διαδρομή με δύσκολα κομμάτια και έφτασε στον προορισμό του μετά από σχεδόν 19 ώρες.
Διέσχισε κάθετα την Κρήτη με τα πόδια: Έκανε 19 ώρες να φτάσει στα Σφακιά!