Θεσσαλονίκη: Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα - Χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30, όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης όταν μηχανή παρέσυρε γυναίκα τραυματίζοντάς τη σοβαρά. 

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30, όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι επί της οδού Λαγκαδά λίγο πριν την Εγνατία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα ThessToday.gr είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της τραυματία σε νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, που πραγματοποιήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα τεσσάρων δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα αποκλείστηκε προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, ενώ το δίκυκλο υπέστη υλικές ζημιές από το ατύχημα. Στο νοσοκομείο προληπτικά και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

κακοκαιρία
Μαρουσάκης: Χειμωνιάτικο σκηνικό από Δευτέρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και πτώση θερμοκρασίας
Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, ισχυρούς ανέμους και αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Μαρουσάκης: Χειμωνιάτικο σκηνικό από Δευτέρα – Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές και πτώση θερμοκρασίας