Θεσσαλονίκη: Μηχανάκι παρέσυρε γυναίκα - Χωρίς τις αισθήσεις της στο νοσοκομείο
Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30, όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης όταν μηχανή παρέσυρε γυναίκα τραυματίζοντάς τη σοβαρά. 

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30, όταν η γυναίκα στην προσπάθειά της να διασχίσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από διερχόμενο μηχανάκι επί της οδού Λαγκαδά λίγο πριν την Εγνατία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα ThessToday.gr είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τη μεταφορά της τραυματία σε νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, που πραγματοποιήθηκε συνοδεία αστυνομικής δύναμης και συγκεκριμένα τεσσάρων δικύκλων της ΕΛ.ΑΣ.

Το σημείο που σημειώθηκε το ατύχημα αποκλείστηκε προκειμένου να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στην γυναίκα, ενώ το δίκυκλο υπέστη υλικές ζημιές από το ατύχημα. Στο νοσοκομείο προληπτικά και ο οδηγός του δικύκλου, ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ανακοινώθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ με ΝΕΑ ΥΛΗ: Βγήκαν τα πρώτα Τεστ με τις λύσεις τους

Διευθυντές καλούνται να δηλώσουν ποιοι εκπαιδευτικοί δεν έκαναν τηλεκπαίδευση και για ποιο λόγο

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

υπερχείληση
Συναγερμός για την Αττική: Οι περιοχές που κινδυνεύουν από υπερχείλιση Κηφισού και Ιλισσού
Η προειδοποίηση του καθηγητή του ΕΜΠ Νίκου Μπελαβίλα και ο χάρτης που δείχνει το μέγεθος της απειλής εν μέσω κακοκαιρίας
Συναγερμός για την Αττική: Οι περιοχές που κινδυνεύουν από υπερχείλιση Κηφισού και Ιλισσού