mpeos
Αχιλλέας Μπέος: «Για τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη εμετό μού έρχεται να κάνω».

Βαρείς χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος κατά του Στέφανου Κασσελάκη και του Νίκου Ανδρουλάκη για επικρίσεις τους όσον αφορά το «θερμό επεισόδιο» που είχε με δημότη του. 

«Εγώ δεν έχω καμία στήριξη από κανέναν και δεν τους έχω ανάγκη… Δεν τους βλέπω. Για δε τον Κασσελάκη και τον Ανδρουλάκη εμετό μού έρχεται να κάνω. Εγώ έχω τη στήριξη του κόσμου, των πολιτών, αυτοί με έβαλαν στη θέση που είμαι και αυτοί που μπορούν να μού την πάρουν όποτε θέλουν μέσα από τη δημοκρατική διαδικασία» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.  

«Αν πει κάτι ο κ. Κασσελάκης ή ο Τέιλορ ο ράπτης (σ.σ Τάιλερ ο σύντροφος του κ. Κασσελάκη) είναι σωστό;» δήλωσε ο δήμαρχος Βόλου. 

Ερωτηθείς αν οι διαφορές λύνονται με τα χέρια, ο κ. Μπέος σχολίασε δηκτικά  «με καλτσόν. Εσείς αν σας βρίσουν τη μάνα πείτε του ‘’ευχαριστώ’’. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτές τις αρχές. 25 μέρες έχω να κοιμηθώ, πάω για ύπνο και βλέπω εφιάλτες και είμαι όλη μέρα στο δρόμο. Πριν είχαμε φωτιές, εκρήξεις… Βιώνουμε μια τέτοια κατάσταση 2 – 3 μήνες τώρα. Τι να κάνουμε τώρα να γίνουμε λουλούδες; Ήταν παρεμπόδιση δημοσίου έργου».

Για τον κ. Κασσελάκη ο δήμαρχος σχολίασε ότι «θα πάρει την απάντησή του όταν πρέπει. Αν έρθει στο δημαρχείο θα τον ενημερώσω, θα του δώσω και κάτι γαλότσες κίτρινες που έχω πάρει ωραίο χρώμα, να πάμε μαζί στον Κραυσίδωνα στις περιοχές με τις μεγάλες ζημιές,  θα του δώσω κι ένα φτυάρι κι αυτουνού, θα πάρω και εγώ, αν πάρει και ο Τέιλορ ο ράφτης άλλο ένα, θα συμβάλουμε όλοι μαζί να καθαρίσουμε την πόλη». 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα