«Κοροϊδία» χαρακτήρισε ο Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών, την τροπολογία για την ακρίβεια.
Ο κ. Λεχουρίτης μιλώντας στην εκπομπή On Politics του Naftemporiki TV με τον Φίλιππο Φιλιππακόπουλο., εξέφρασε τον φόβο τα καταστήματα να σταματήσουν τις μεγάλες εκπτώσεις και να πάνε σε μονοψήφιες εκπτώσεις. «Αντί να πάμε να καλυτερέψουμε την αγορά και τις τιμές στα προϊόντα, θα την χειροτερέψουμε» είπε.
Όσον αφορά στους ελέγχους υποστήριξε πως «μέσα από τα γραφεία δεν γίνονται». Επίσης έκανε λόγο για φαινόμενα αισχροκέδριας «με πρόσχημα ότι επλήγη ο θεσσαλικός κάμπος ανεβάσαμε τις τιμές στα ύψη».
Για τα σχολικά είδη επισήμανε πως βασικά είδη όπως «η γομολάστιχα και το μολύβι έχουν 24% ΦΠΑ», καθιστώντας τα είδη πολυτελείας.
Πηγή: naftemporiki.gr
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom