περιπολικό, δρόμος, άνθρωποι
Tαυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 18, 18 και 16 ετών

Στην εξιχνίαση οπαδικής επίθεσης νεαρών σε βάρος ανηλίκων στη Σταυρούπολη στη Θεσσαλονίκη στις 18 Φεβρουαρίου του 2023 προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «εξιχνιάστηκε, έπειτα από την επιστάμενη έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, επίθεση με οπαδικό κίνητρο, που έλαβε χώρα περί τα μέσα Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, στην περιοχή της Σταυρούπολης.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν ως δράστες τρεις (3) ημεδαποί ηλικίας 18, 18 και 16 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις, επικίνδυνη σωματική βλάβη και συνέργεια σε επικίνδυνη σωματική βλάβη.

 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι ανωτέρω προσέγγισαν με οπαδικά κίνητρα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 16 και 15 ετών, στην περιοχή της Σταυρούπολης, όπου ένας εξ αυτών (18χρονος), με τη συνδρομή των έτερων δύο, άσκησε σωματική βία σε βάρος του 16χρονου».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

farmaka
Δωρεάν η προληπτική αγωγή PrEP για τον HIV – Πώς θα χορηγείται
Θεσπίζεται η διαδικασία προληπτικής διάθεσης αντιρετροϊκών φαρμάκων, με στόχο την προστασία ατόμων που βρίσκονται σε αυξημένο κίνδυνο να μολυνθούν...
Δωρεάν η προληπτική αγωγή PrEP για τον HIV – Πώς θα χορηγείται