Λίγο πριν επιβιβαστεί σε λεωφορείο για να ταξιδέψει στην πατρίδα της, συνελήφθη 42χρονη Βουλγάρα που κατηγορείται για εμπλοκή σε εγκληματική ομάδα που "ξάφριζε" ηλικιωμένους με το πρόσχημα των «μαϊμού» τροχαίων στα οποία δήθεν ενεπλάκησαν συγγενικά πρόσωπα των θυμάτων.
Η συγκεκριμένη γυναίκα φέρεται να εισέπραξε το τελευταίο 2ήμερο συνολικά 14.500 ευρώ και κοσμήματα από δύο υπέργηρες γυναίκες, σε Κατερίνη και Βέροια.
Είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα στις παθούσες, από συνεργούς της, που ζητούσαν χρηματικά ποσά προκειμένου να υποβληθούν οι κόρες τους σε υποτιθέμενα χειρουργεία.
Με τη λεία ανά χείρας, η 42χρονη κατευθύνθηκε χθες το βράδυ στα ΚΤΕΛ «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου συνελήφθη τη στιγμή που επιχειρούσε να εκδώσει εισιτήριο για να ταξιδέψει στην πατρίδα της.
Στο μεταξύ, για ανάλογη απάτη σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος συμπατριώτισσάς της, 61 ετών, που σε δύο περιπτώσεις, τον περασμένο Ιούνιο, παρέλαβε από ισάριθμα θύματα συνολικά 37.500 ευρώ.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ