xrisoula_diavati
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ομοφοβικό παραλήρημα από τη Χρυσούλα Διαβάτη για τον Στέφανο Κασσελάκ - «Με πιάνει αηδία»

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε την Τρίτη 19/9 η Χρυσούλα Διαβάτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πολυσυζητημένο Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πως δεν την ενδιαφέρει το τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και οι λεπτομέρειες όπως είπε της προκαλούν αηδία!

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δε ρωτάω κανέναν τι είναι. Δε μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό» ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

Στη συνέχεια η ηθοποιός είπε: «Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δε μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όλα αυτά. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν. Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα. Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο».

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Τι σημαίνει η λέξη «ακηδία»;

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Κατσαρίδες στο σπίτι: Τα φυτά που «υπόσχονται» φυσική απώθηση

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

τάξη
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η αλήθεια πίσω από έναν αριθμό που λέει λίγα και κρύβει πολλά
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η στατιστική που κρύβει τις τάξεις των 25 παιδιών στα σχολεία της Ελλάδας
Οκτώ μαθητές ανά εκπαιδευτικό; Η αλήθεια πίσω από έναν αριθμό που λέει λίγα και κρύβει πολλά
dieythyntis_2.jpg
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Αντιδράσεις για την παραπομπή του σε πειθαρχικό – Στο επίκεντρο οι πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών - Αναφορά στις δικαστικές αποφάσεις
Διεύθυνση εκπαίδευσης καθαίρεσε διευθυντή και μετά του κοινοποίησε παραπομπή σε πειθαρχική διαδικασία
Νηπιαγωγείο με κάγκελα
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου
Καταγγελία Συλλόγου Εκπαιδευτικών για εργασιακό εκφοβισμό και παραβίαση δικαιωμάτων σε νηπιαγωγείο του Χαλανδρίου
«Θα το πληρώσετε ακριβά»: Σοβαρές καταγγελίες κατά προϊσταμένης νηπιαγωγείου