astinomia-peripoliko
Προσωπικές διαφορές πίσω από την αρπαγή του 34χρονου

Στο σημείο απ’ όπου τον απήγαγαν, σε πρατήριο υγρών καυσίμων επί της οδού Μοναστηρίου κι έπειτα από τέσσερις ώρες, άφησαν οι δράστες τον 34χρονο που έπεσε θύμα αρπαγής το βράδυ της Δευτέρας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η περιπέτεια του 34χρονου τελείωσε λίγο πριν από τις 12:00 τα μεσάνυχτα, όταν οι απαγωγείς του (4 με 5 τον αριθμό, κατά την αρχική καταγγελία) τον επέστρεψαν στο βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή του Κορδελιού, δυτικά της πόλης.

Τα κίνητρα των δραστών παραμένουν άγνωστα, ωστόσο, ερευνάται η πράξη τους να συνδέεται με προσωπικές διαφορές, λόγω φερόμενης εμπλοκής του θύματος σε παράνομη δραστηριότητα κατά το παρελθόν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται για την ταυτοποίηση των εμπλεκόμενων προσώπων, που σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. είναι ημεδαποί.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Βουλή
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Ποιοι είναι οι 13 «γαλάζιοι» σε «ΟΠΕΚΕΠΕ 2» και «ΟΠΕΚΕΠΕ 3» – Καραμανλής και Παπακώστα για κακούργημα, Χατζηβασιλείου και Αθανασίου στη νέα δικογραφία
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο «μικροσκόπιο» 13 βουλευτές της ΝΔ – Ζητείται άρση ασυλίας
Σοφία Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: Προαναγγέλλει αναβάθμιση των ειδικών σχολείων και νέες δομές εκπαίδευσης
Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού: Η Ζαχαράκη προαναγγέλλει αναβάθμιση της ειδικής εκπαίδευσης
Σοφία Ζαχαράκη: Προαναγγέλλει αναβάθμιση των ειδικών σχολείων και νέες δομές εκπαίδευσης